Obnoviť stránku

ROHNSON R-266

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ROHNSON R-266

Hriankovač ROHNSON R-266 poteší všetkých, ktorí si na raňajky doprajú čerstvé, chrumkavé, zapečené hrianky. Vďaka svojmu obdĺžnikovému tvaru vám umožní prípravu dvoch štvorcových hrianok alebo panini. Môžete ho použiť tiež aj ako malý gril. Vnútri sa skrývajú odnímateľné grilovacie pláty s nepriľnavým povrchom, ktoré ľahko zložíte a vyčistíte. Skvelou vychytávkou je svetelná kontrolka prevádzky, ktorá vás informuje, že prístroj dosiahol potrebnú teplotu a je pripravený na zapekanie, pričom k regulácii teploty dochádza automaticky.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodný na prípravu dvoch štvorcových hrianok alebo panini
  • Možno použiť aj ako malý gril
  • Odnímateľné grilovacie pláty s nepriľnavým povrchom
  • Svetelná indikácia prevádzky
  • Tepelne izolovaná rukoväť
  • Stojan vo zvislej polohe pre úsporu miesta

Kompaktné uloženie a úspora priestoru

Vďaka tepelne izolovanej rukoväti sa nemusíte báť, že by ste sa pri zapekaní toastov popálili. Hriankovač je kvôli väčšej ochrane taktiež vybavený bezpečnostnou poistkou. Veľkou prednosťou je stojan zaručujúci kompaktné uloženie, vďaka ktorému prístroj bez obáv postavíte do zvislej polohy, čím podstatne ušetríte miesto v kuchyni. V spodnej časti nájdete miesto pre napájací kábel. Ak jednoducho potrebujete pripraviť výborné raňajky alebo rýchle večere hriankovač ROHNSON R-266 je tou správnou voľbou.

 
 

Parametre a špecifikácia

Platne

Počet toastov 2 toasty
Vlastnosti platničiek Vyberateľné platne

Vlastnosti

Príkon 750 W
Kód:  ROHSE003
Produktové číslo:  R-266

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06