Obnoviť stránku

ROHNSON R-237

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ROHNSON R-237

Plnohodnotné grilovanie za skvelú cenu vám zaistí elektrický gril ROHNSON R-237. Stolný gril sa hodí aj do menších domácností, keďže nezaberie veľa miesta. Jednoduché varenie aj pečenie docielite vďaka nepriľnavej ploche s priemerom 350 mm, ktorá zabraňuje pripekaniu potravín. Tie tak zostanú chutné a lahodné. Integrované vykurovacie teleso zaistí rýchlejšie rozohriatie oproti uhoľným grilom. Veľmi praktické sú šikmé drážky, ktoré efektívne odvádzajú tuk, čo zaistí grilovanie s minimálnym obsahom tuku. Guľatý tvar a hĺbka 30 mm je ideálna aj na prípravu pizze, ktorá je obľúbená nielen medzi dospelými, ale aj deťmi.

Gril je vybavený skleneným poklopom na ľahkú kontrolu pokrmov. Regulácia teploty je zaistená pomocou vyberateľného termostatu s nastavením teploty 150 - 230 °C a svetelnou indikáciou prevádzky. Nielen vďaka elektrickému napájaniu, ale hlavne vďaka kompaktným rozmerom nie je nutné grilovať len vonku na záhrade. Rohnson totiž umožňuje zúročiť benefity opekania na grile aj pod strechou.

Kľúčové vlastnosti

  • Praktický otvor vo veku na výstup pary
  • Dvojitá tepelná izolácia na pohodlnú manipuláciu a prenášanie
  • Nepriľnavá plocha s priemerom 350 mm
  • Integrované vykurovacie teleso na rýchlejšie rozohriatie
  • Šikmé drážky efektívne odvádzajú tuk

Príkon:
1800 W

Priemer grilovacej dosky:
350 mm

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Termostat

Vlastnosti

Príkon 1 800 W
Kód:  ROHGR001
Produktové číslo:  R-237

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18