Obnoviť stránku

ROHNSON R-148

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ROHNSON R-148

Hľadáte vysoko výkonný vysávač? Vysávač R-148 od značky Rohnson je tomuto perfektne prispôsobený. Vďaka výkonnému motoru s príkonom 1 500 W dosahnie vysávač Rohnson skvelé výsledky v účinnosti na tvrdých podlahách aj čo sa týka prachových emisií. Vreckový vysávač R-148 sa môže tiež pochváliť antikorovou teleskopickou trubicou a nadčasovým dizajnom, ktorý aj cez sivé ladenie zaujme na prvý pohľad. 

Kľúčové vlastnosti vysávača Rohnson R-148

  • Vysávač Rohnson ponúka vysokú výkonnosť
  • Päťstupňová filtrácia s antibakteriálnym HEPA filtrom
  • Indikácia plnosti vrecka
  • Možno regulovať prietoku vzduchu a výkon vysávača
  • Permanentné textilné vrecko s objemom 3 l
  • Atraktívny dizajn v sivom vyhotovení

Vysávač Rhonson vám dôkladne povysáva

Nechcete neustále utrácať peniaze za drahé náhradné vrecká do vysávača? Vo vysávači Rhonson R-148 je pre vás pripravené permanentné, látkové vrecko, ktoré môžete používať opakovane. Päťstupňová filtrácia, ktorá zahŕňa aj antibakteriálny HEPA filter, zabezpečí, aby vaša domácnosť bola stále čistá a bezpečná. Vysávač Rohnson vám ponúka možnosť regulácie výkonu aj prietoku vzduchu, preto ho ľahko prispôsobíte konkrétnemu povrchu.  

Vysávač R-148 pre pohodlné upratovanie

Pohodlnosťpri zaobchádzaní je jedným z veľmi dôležitých faktorov pri výbere vysávača. Vysávač Rhonson ponúka kvalitnú, teleskopickú trubicu, ktorá sa perfektne prispôsobí každej postave. Chrbát tak z vysávania nebude bolieť dlháňov ani menšie postavy. Vysávač Rhonson R-148 vás navyše sám upozorní, že je vrecko plné a vďaka tomu, že je opakovane použiteľné, nemusíte už na nič myslieť. 

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Antibakteriálny

Vlastnosti

Materiál trubice Kov

Typ vysávača

Typ vysávača Vreckový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Štrbinová

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Príkon

Príkon 1 500 W

Hlučnosť

Hlučnosť 82 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 29,5 cm
Výška 21 cm
Hĺbka 46 cm

Farba

Farba Sivá
Kód:  ROHVY002
Produktové číslo:  R-148

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08