Obnoviť stránku

ROHNSON R-114

4,4 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ROHNSON R-114

Potrebujete nový vysávač, ktorý bude výkonný, ale nebude stáť veľa peňazí? Potom sme pre vás našli ideálne riešenie. Tento elegantný a zároveň výkonný vysávač disponuje príkonom 1 000 W a novým ERP motorom. Ten ponúka vysokú účinnosť, ktorá vám zaistí, že vaše podlaha bude vždy dokonale čistá. Samozrejmosťou je plynulá regulácia sacieho výkonu a regulácia prietoku vzduchu. Päťstupňová filtrácia zaistí dokonalú čistotu vypusteného vzduchu.

kľúčové vlastnosti

  • Permanentný textilné prachový sáčok s objemom 1,4l
  • 5 stupňov filtrácie
  • Teleskopická nerezová trubica
  • podlahová hubica
  • kefový nástavec
  • Výkon 1 000 W

dokonale vybavený

Na nerezovú teleskopickú trubicu možno nasadiť aj podlahovú hubicu, či kefový nástavec. Objem vrecka na prach je 1,4 litra a na naplnenie vás upozorní indikátor plnosti. Pre ľahké prenášanie má vysávač ergonomické madlo a veľké kolieska zase zaručí ľahkú manipuláciu pri vysávaní.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál trubice Plast

Typ vysávača

Typ vysávača Vreckový

Príkon

Príkon 1 000 W

Hlučnosť

Hlučnosť 82 dB

Farba

Farba Čierna
Kód:  ROHVS001
Produktové číslo:  5202561509885

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12