Obnoviť stránku

ROHNSON R-112

4,4 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ROHNSON R-112

Tento elegantný a zároveň výkonný vysávač má príkon 1200 W. Nový ERP motor s vysokou účinnosťou vám zaistí, že vaša podlaha bude vždy dokonale čistá. Vysoký účinok zaručuje trieda sacieho výkonu A. Samozrejmosťou je plynulá regulácia sacieho výkonu a regulácia prietoku vzduchu. Päťstupňová filtrácia zaistí dokonalú čistotu vypúšťaného vzduchu.

Na antikorovú teleskopickú trubicu možno nasadiť aj štrbinovú hubicu s kefovým nadstavcom 2 v 1 a univerzálnu podlahovú hubicu s výsuvnou kefou. Objem vrecka na prach je 2 litre a na naplnenie vás upozorní indikátor plnosti prachového vrecka. Na ľahké prenášanie má vysávač ergonomické držadlo a veľké kolieska zase zaručia jednoduchú manipuláciu pri vysávaní.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál trubice Kov

Typ vysávača

Typ vysávača Vreckový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Štrbinová

Príkon

Príkon 1 200 W

Hlučnosť

Hlučnosť 79 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 45 cm
Výška 22,5 cm
Hĺbka 26 cm
Hmotnosť 2,5 kg

Farba

Farba Fialová
Kód:  EAD1522h
Produktové číslo:  5202561509816

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18