Obnoviť stránku

ROHNSON R-060

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ROHNSON R-060

Rohnson R-060 je elektrické kúrenie, ktoré v bielej farbe a klasickom spracovaní skvele zapadne, kamkoľvek ho umiestnite. Vykurovanie s výkonom 1500 W je vykonávané pomocou vykurovacích dosiek Micathermic, ktoré vďaka sálavému žiareniu ohrievajú nielen okolitý vzduch, ale aj predmety a steny. Tým zvyšujú svoju efektivitu a sú schopné vykúriť väčšie priestory za kratšiu dobu, než tomu býva u štandardných elektrických kúrení.
Pre jednoduchú manipuláciu je zariadenie vybavené 4 kolieskami a rukoväťou. K ďalším funkciám patrí napríklad Anti-frost, poteší automatické vypnutie kúrenia pri jeho prehriatí. Ovládanie je jednoduché, pomocou tlačidla on a off, kúrenie potom udržuje nastavenú teplotu vďaka zabudovanému termostatu.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 1 500 W
Vykurovací výkon 1 500 W

Funkcie

Funkcie S Anti-Freeze, Termostat
Kód:  EAD6101i
Produktové číslo:  5202561505047
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07