Obnoviť stránku

ROHNSON R-055

1,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ROHNSON R-055

Zakaždým, keď sa vonku ochladí - a takých dní pribúda najmä v nadchádzajúcom jesennom obdobím - príde vhod rýchly zdroj tepla. Extra tenký keramický panel s príkonom 500 W bude iste stačiť. Toto elektrické kúrenie Rohnson vám navyše ušetrí až 50% energie.

Kľúčové vlastnosti

  • Rýchly tepelný účinok
  • Jednoduchá montáž
  • Značná úspora energie
  • Natierateľný povrch
  • Jednoduchá obsluha

Ekonomické vykurovanie

Keramický vykurovací panel vám zaručí vysoko ekonomické vykurovanie. Možnosť pripevnenia na stenu ponúka veľkú úsporu miesta. Jeho obsluha je veľmi jednoduchá. Je vybavený tlačidlom ON/OFF so svetelnou indikáciou, ktoré sa nachádza v jeho pravom hornom rohu. Naviac si môžete panel natrieť ľubovoľnou, vodou riediteľnou farbou. Takú, ktorá vám bude ladiť s interiérom izby. Všetko potrebné pre montáž na stenu (vrátane vrtáka) je súčasťou balenia.

 

Rozmery (v × š × h):
60 × 60 × 1 cm
Dĺžka napájacieho kábla:
1,6 m

 

Parametre a špecifikácia

Typ ohrievača

Typ ohrievača Elektrický

Vlastnosti

Príkon 500 W
Kód:  ROHTP005
Produktové číslo:  R-055

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11