Obnoviť stránku

Rohnson PROFI R-YDL316 + predĺžená záruka na 5 rokov

4,4 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
241,90 €

Rohnson PROFI R-YDL316 + predĺžená záruka na 5 rokov

Odvlhčovač vzduchu Rohnson si hravo poradí s nadmernou vlhkosťou v domácnosti, ktorá vo väčšine prípadov spôsobuje tvorbu plesní a množenie baktérií. Tento prenosný odvlhčovač vzduchu Rohnson sa dá skvele využiť pre dielne, byty, garáže a iné miestnosť s veľkosťou plochy do 100 m². Súčasne o jeho dostatočne veľkom výkone svedčí odvlhčovacia kapacita 16 l/deň. So zbernou nádržkou s objemom až 5 l si vystačíte aj pri dlhšom používaní bez nutnosti výmeny. Ďalšou prednosťou odvlhčovača vzduchu je veľmi tichá prevádzka s intenzitou 40 dB, a vďaka tomu ho pokojne môžete využívať v spálni počas spánku.

Odvlhčovač vzduchu Rohnson PROFI R-YDL316 + predĺžená záruka na 5 rokov ...
Odvlhčovač vzduchu Rohnson PROFI R-YDL316 + predĺžená záruka na 5 rokov ...

Kľúčové prednosti odvlhčovača vzduchu Rohnson PROFI R-YDL316 + predĺžená záruka na 5 rokov

  • Odvlhčovač vzduchu Rohnson zníži vzdušnú vlhkosť v miestnostiach
  • Odvlhčovacia kapacita 16 l/deň
  • Zaručený účinok do veľkosti miestnosti 100
  • Objem nádoby 5 l
  • Hlučnosť dosahuje 40 dB
  • Prídavné funkcie odvlhčovača vzduchu Rohnson: regulácia výkonu, časovač, anti-freeze, displej, automatické vypnutie, automatické odvlhčovanie, systém „turbo“ na sušenie bielizne a indikácia plného zásobníka
  • Hmotnosť odvlhčovača vzduchu je 12,25 kg

Ďalšie dôležité prednosti odvlhčovača vzduchu Rohnson PROFI R-YDL316 + predĺžená záruka na 5 rokov

Odvlhčovač vzduchu Rohnson disponuje automatickým časovačom, na ktorom si na základe toho, ako vám dovoľujú časové možnosti, nastavíte, kedy presne sa prístroj pustí. Výkon máte možnosť zmenšiť, alebo naopak, zdvihnúť na maximum, a vďaka tomu usmerňovať hlučnosť a súčasne náklady na energie. Ak máte v pláne odvlhčovač vzduchu využívať tiež v nevykurovaných miestnostiach, hodí sa vám funkcia Anti-Freeze, ktorá chráni zariadenie proti zamrznutiu. Jednou z ďalších predností sa stal perfektne čitateľný integrovaný displej pre nastavenie všetkých programov. Pri maximálnom naplnení nádržky sa tento model sušiča vlhkosti sám automaticky vypne. Možnosť zvolenia režimu turbo, ktorý je vyhradený na sušenie bielizne.

Odvlhčovač vzduchu Rohnson PROFI R-YDL316 + predĺžená záruka na 5 rokov ...

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita 16 l/deň
Odporúčaná veľkosť miestnosti 100 m2
Objem nádoby 5 l
Maximálna hlučnosť 40 dB
Mobilná aplikácia Nie
Hmotnosť 12,25 kg

Funkcie

Funkcie Regulácia výkonu, Časovač, Anti-Freeze, Displej, Automatické vypnutie, Automatické odvlhčovanie, Systém „Turbo“ na sušenie bielizne, Indikácia plného zásobníka

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  ROHodv95
Záruka: 60 mesiacov
Produktové číslo:  R-YDL316

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06