Obnoviť stránku

ROCCAT Vire Mobile Communication Gaming Headset

3,8 42 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ROCCAT Vire Mobile Communication Gaming Headset

ROCCAT Vire Mobile Communication Gaming Headset sú tu.Je to výsledok symbiózy technológie a dizajnu.Slúchadlá sú navrhnuté tak pre hranie hier či už na Vašom stolnom počítači alebo notebooku tak na komunikáciu i hudbu.Či na cestách alebo doma, je Vire headset veľmi flexibilné v použití.Vzhľadom, že je ultra-ľahký, sotva si všimnete jeho nosenie, jeho Slim-line mikrofón je diskrétne integrovaný do kábla.Ergonomicky pogumované upchávky do uší zostanú bezpečne na svojom mieste aj pri napätej hernej situácii.Špeciálna konštrukcia umožňuje prispôsobiť sa individuálnemu tvaru každého ucha a to Vám zaručuje, že zostane pohodlné nosenie i po mnoho hodín.
Parametre a špecifikácie:
Slúchadlá:
frekvenčný rozsah: 18 - 22 000 Hz citlivosť pri 1kHz: 105 ± 3dB impedancia: 32 Ohm maxvýkon: 5mW priemer reproduktora: 14,2 mm
Mikrofón:
citlivosť: -38 ± 3dB @ 1KHz
impedancia:?2.2K Ohm
dĺžka kábla: 1,20 m

Kód:  MI601d
Produktové číslo:  ROC-14-200

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06