Obnoviť stránku

ROCCAT Taito Control

4,4 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ROCCAT Taito Control

Taito je herná podložka s dobrým sklzom a väčším dôrazom na kontrolu pohybu. Hlavnou prednosťou je pokročilý povrch s mikroštruktúrou, ktorý je optimalizovaný pre jemné snímanie optických i laserových myší. Naplno s ňou tak využijete vysoké rozlíšenie (DPI) a rýchle snímanie. Aj drobné pohyby rúk tak budú zachytené s rovnakou konzistenciou.

Kľúčové vlastnosti

  • Hladký pohyb myši so zvýšenou kontrolou pohybu
  • Pohodlné hranie na ploche 400 × 320 mm (hrúbka 3,5 mm)
  • Materiál pre dlhodobé používanie
  • Odolnosť proti štiepeniu okrajov
  • Pogumovanie pre vynikajúcu priľnavosť a zabránenie posunutiu

Moderný materiál

Taito Control je vyrobená z textilnej látky, ktorá bola zvolená pre svoje vlastnosti po nespočetných hodinách náročného testovania. Okrem spomínaných predností pre myš materiál skvele odoláva proti opotrebovaniu i rozstrapkaným okrajom. Spodná strana je vybavená pogumovaním, ktoré zvyšuje priľnavosť a bráni posunutiu aj pri tých najkrutejších bitkách.

Kód:  MI601l6d
Produktové číslo:  ROC-13-170

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13