Obnoviť stránku

ROCCAT Ryos MK Pre

4,6 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ROCCAT Ryos MK Pre

Ryos MK Pro - klávesnica s ARM procesorom

Hry sú ľahké so správnymi nástrojmi

Revolučná kombinácia inteligentnej technológie s úchvatným dizajnom ROCCAT Ryos MK vám podá ten správny výkon pre akúkoľvek hru. V každom je herný legenda. Stačí ju iba vypustiť a ROCCAT Ryos MK je ten správny nástroj na dosiahnutie najlepších herných výsledkov.

ROCCAT Talk

Ryos MK je klávesnica plná výborných bonusových funkcií. Roccat Talk je jedna z nich. V kombinácii s hernou myšou Kone XTD, alebo Kone Pure technológia Talk optimalizuje počet príkazov a zvyšuje tým vašu efektivitu v hre.

Základná konfigurácia pre každú hru

S funkciou Easy-Shift [+] môžete každej klávese priradiť sekundárnu funkciu, aby vyhovovala presne vašim potrebám. Reálne môžete uložiť viac ako 500 makier priamo do flash pamäte klávesnice. Je tak možné ľahko a rýchlo reagovať na každú hernú výzvu.

Revolučný výkon s plnohodnotným ARM procesorom

V klávesnici Ryos MK je neuveriteľne plnohodnotný ARM 32-bitový ARM Cortex procesor. Vďaka nemu ani jedna z pokročilých funkcií klávesnice nebude ochudobnená a bude vždy vykonávať všetky vaše stlačenia kláves a makier v reálnom čase a to bez zbytočného odkladu.

Táto klávesnica má podsvietené klávesy

Kvalitné klávesy pre každého hráča

Ryos MK Pro obsahuje vysoko kvalitné mechanické spínače klávesov. Vďaka technológii klávesových spínačov CHERRY MX vydržia neuveriteľných 50 miliónov stlačení a vďaka tomu sa stávajú najlepšie v odbore. Opotrebenie vám vďaka tomu nemusí pôsobiť starosť.

Táto klávesnica má podsvietené klávesy

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Určenie klávesnice

Typ Hybridná

Usporiadanie

Lokalizácia Česká
Typ klávesov Klasické (vysokoprofilové)
Enter Dvojriadkový úzky
Backspace Široký
Ľavý shift Úzky
Kurzorové šípky Široké

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Podsvietené klávesy, Programovateľné klávesy, Multimediálne klávesy

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 50,8 cm (508 mm)
Výška 3,5 cm (35 mm)
Kód:  MI601f8
Produktové číslo:  ROC-12-862-BK

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18