Obnoviť stránku

ROCCAT Kulo Stereo

3,8 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ROCCAT Kulo Stereo

Vynikajúci odľahčený stereo headset s mikrofónom ROCCAT Kulo určený predovšetkým hráčom počítačových hier, ktoré určite poteší nielen dizajn a kvalita slúchadiel, ale aj ich nadštandardné vlastnosti. Slúchadlá Vám poskytnú maximálny zážitok nielen u hier, ale samozrejme aj pri počúvaní hudby, sledovaní filmov a vďaka mikrofónu tiež pri komunikácii s Vašimi priateľmi cez internet. To všetko v prvotriednej kvalite hlavne vďaka 40 mm zvukovým meničom s neodymovými magnetmi a špeciálnou membránou "Mylar". Mimoriadneho spracovania sa dočkal tiež hlavový oblúk, ktorý je vystužený kovom a najmä oceníte príjemne mäkký materiál ušných vankúšov.
Mikrofón headsetu sa môže pochváliť potlačením šumu a komfortným automatickým stlmením hlasitosti, v prípade, že mikrofón zdvihnete nahor. Pre jednoduché aktivovanie ho stačí iba sklopiť. Slúchadlá zapojíte do väčšiny počítačov a to hlavne vďaka jeho bežne vstavanému 3,5 mm jack konektora. K dispozícii máte 2,5 metre dlhý tienený kábel ktorý zaručí ničím nerušené počúvanie a pohodlný dosah so slúchadlami okolo Vášho počítača. Na kábli nechýba kompaktné a ľahké ovládanie hlasitosti.
Parametre a špecifikácie:
Slúchadlá: Typ: 2x 40 mm s neodymovými magnetmi a membránou "Mylar" Frekvenčný rozsah: 20 Hz ~ 20 kHz Impedancia: 50 ? (± 15%) Citlivosť: 102 dB (± 3 dB)
Mikrofón:
Typ: dvojsmerný s potlačením šumu a automatickým "Mute"
Frekvenčný rozsah: 70 Hz ~ 20 kHz
Impedancia: 2,2 kOhm
Citlivosť: -47 dB (± 3 dB)
Rozhranie:
2x 3,5 mm jack (1x zvukový vstup, 1x mikrofón)
Dĺžka kábla:
2,5 m
Hmotnosť:
178 g
Kód:  MI601g
Produktové číslo:  ROC-14-600

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07