Obnoviť stránku

ROCCAT Kone Pure Military Bundle Camo Charge

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ROCCAT Kone Pure Military Bundle Camo Charge

Popadnite hernú myš Kone Pure Military a vyrazte na cestu za dominanciou na bojovom poli. Prevahu nad nepriateľom získate precíznym ovládaním s milisekundovým oneskorením a 7 tlačidlami, ktoré je možné naprogramovať a priradiť sekundárnu funkciu pomocou technológie "Easy-Shift". Rozšírte svoj arzenál a reagujte rýchlejšie a efektívne v žiary bitky. Môžete si pripraviť celé profily obsahujúce makro príkazy aj nastavenie DPI.

Hrdým srdcom myši je high-end snímač povrchu Pro-Optic (R4) s nastaviteľným rozlíšením od 50 do 5000 dpi, poradí si akceleráciou až 30 G a tiež ponúka nastaviteľnú vzdialenosť pri zdvihnutí. Myš je riadená procesorom TurboCore V2 s frekvenciou 72 MHz a užívateľ má k dispozícii 576 kB vnútornej pamäte na ukladanie profilov a makier, ktoré môžete spravovať pomocou jednoduchého nastavenia v intuitívnom softvérovom rozhraní.

Dizajn Kone Pure vychádza z legendárnej Kone XTD. Len je uhladenejší a viac kompaktný, ale neobetuje nič z komfortného uchopenia a umožňuje hrať po dlhšiu dobu v úplnom pohodlí. Prispôsobte si vzhľad vašej myši podľa svojho štýlu. Vďaka nastaviteľnému LED osvetleniu zobrazí brilantných 16,8 mil farieb, ktoré využijete aj pre množstv aktívnych efektov. Kone Pure Military je k dispozícii v unikátnom dizajne Camo Charge, Naval Storm alebo Desert Strike.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 7 cm
Hĺbka 12 cm
Hmotnosť 90 g

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Pre pravákov

Senzor

Citlivosť 5 000 DPI
Technológia Optická
Doba odozvy 0,98 ms

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Farba

Farba Zelená
Kód:  MI600a2
Produktové číslo:  ROC-16-225

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06