Obnoviť stránku

ROCCAT Kone EMP

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ROCCAT Kone EMP

Nástupca Kone XTD je ostro nabitá myš, z ktorej sa stane regulárny partner. Najlepšie materiály a technológie boli použité na telo odliate presne do ruky, pre extra vysokú presnosť snímania, ale aj pre príťažlivé podsvietenie a rozšírenie o celý rad funkcií. Aj napriek celkovo lepším parametrom je Kone EMP ľahší ako jeho predchodca (len 116 g). Hlavným mottom je preto jednoznačne "Reagujte rýchlejšie".

Kľúčové vlastnosti

  • Extra výkonný optický senzor
  • 21 herných príkazov s Easy-Shift [+]
  • Vlastná pamäť pre nastavenie a zložité makrá (512 kB)
  • Minimálny vplyv potu na plnú kontrolu (Pro-Grip povrch)
  • 2 pruhy s podsvietením s 16,8 miliónom odtieňov
  • 4-smerové koliesko 4D Titan s vynikajúcou životnosťou

Premostenie do hry

Úplne nový optický senzor Owl-Eye od PixArt bol prepracovaný podľa najnáročnejších požiadaviek. Inšpirácia vyhlásenými očami sovy znamená živšie, citlivejšie a prirodzenejšie ovládanie. Pohyby myši sú prenášané 1 : 1 na obrazovku, myš reaguje ihneď a zaručuje úplnú presnosť. Owl-Eye skvelo funguje s DPI hodnotami až 12 000 a má nastaviteľnú vzdialenosť funkčnosti od podložky.

Pripravte sa na všetko

Myš je vybavená hráčmi obľúbenou funkciou Easy-Shift [+] pre rozšírenie herného arzenálu. V praxi to znamená priestor pre 21 herných príkazov! Každému tlačidlu nastavíte sekundárny príkaz, aby ste mohli okamžite reagovať na novo vzniknutú situáciu v žiare bitky. Všetko ľahko nastavíte pomocou Roccat Swarm a uložíte do vlastnej pamäte, takže budete mať všetko pripravené, či už myš pripojíte k akémukoľvek počítaču.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 7,5 cm
Výška 4,2 cm
Hĺbka 13,5 cm
Hmotnosť 116 g

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Pre pravákov

Senzor

Citlivosť 12 000 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Koliesko S naklápaním do strán

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie RGB

Farba

Farba Čierna
Kód:  MI600c4l
Produktové číslo:  ROC-11-812

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08