Obnoviť stránku

ROCCAT Kone AIMO – remastered, čierna

5 14 hodnotení
83,90 €

ROCCAT Kone AIMO – remastered, čierna

    

RGB herná myš ROCCAT Kone AIMO - remastered čierna

Každý hráč počítačových hier hovorí, že k svojmu hraniu potrebuje kvalitnú hernú myš. Kto však chce vykročiť z davu a byť skutočne tým najlepším, ten potrebuje optickú hernú myš ROCCAT Kone AIMO - remastered. Táto herná myš je odlišná od všetkých ostatných. Rafinovaná ergonómia a vylepšené rozloženie tlačidiel robia z tohto kúska skvelý nástroj pre každého hráča. Navyše je doplnená dvojitým osvetlením RGBA, ktoré je poháňané najmodernejším osvetľovacím systémom AIMO.

ROCCAT Kone AIMO

Organické osvetlenie AIMO

Máte viacero zariadení s osvetlením AIMO? Potom sledujte, ako sa organicky jednotlivé komponenty dopĺňajú a reagujú tak na súčasné dianie. Všetko bez nutnosti akejkoľvek konfigurácie.

ROCCAT Kone AIMO

Stvorená pre výkon

Ešte lepšie pohodlie, ešte väčšia kontrola. Skvela ergonómia myši ROCCAT Kone AIMO je odkazom desaťročného vývoja, založenom na skúsenostiach z predchádzajúcich modelov. Tvar i vlastnosti sú vyladené k absolútnej dokonalosti pre hráčov so strednou a väčšou rukou.

        
ROCCAT Kone AIMO

ROCCAT Owl-Eye Senzor

Zažite presnosť kurzora dotiahnutú k dokonalosti. Nová technológia optického senzora Owl-Eye vás skutočne ohromí. Konzistentná výkonnosť s chirurgickou presnosťou robí z hernej myši ROCCAT Kone AIMO skutočného bojovníka na hracom poli, na ktorého sa môžete spoľahnúť.

ROCCAT Kone AIMO

EASY-SHIFT [+] technológia

Trojtlačidlová palcová zóna zaistí ešte väčšiu kontrolu nad vašou hrou. Objavte dve široké tlačidlá aj ergonomické spodné tlačidlo a ihneď pochopíte, že bez nich sa už pri hraní nezaobídete. Priraďte tlačidlám vlastné funkcie a buďte tak o krok pred ostatnými.

ROCCAT Kone AIMO

ROCCAT SWARM

S touto technológiou bude nastavenie funkcií myši úplne jednoduché, pretože funguje ako zjednotená sada ovládačov. Rozlúčte sa s neprehľadnými ikonami na lište, odteraz budete mať všetko pod palcom iba vy.

ROCCAT Kone AIMO

Kľúčové vlastnosti hernej myši ROCCAT Kone AIMO

  • Optická herná myš v čiernej farbe
  • 12 tlačidiel na zjednodušenie hrania
  • Vhodná pre pravákov
  • USB pripojenie
  • Úplne nové technológie
  • Dĺžka kábla príjemných 1,8 m

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 8,5 cm
Výška 4 cm
Hĺbka 12,5 cm
Hmotnosť 130 g

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Kompatibilita

Kompatibilita iOS, Windows 7, Windows 10, Windows 11

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Pre pravákov

Senzor

Citlivosť 16 000 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie RGB

Farba

Farba Čierna
Kód:  MI100a9
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ROC-11-820-BK

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14