Obnoviť stránku

ROCCAT Kave XTD Stereo

4,3 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ROCCAT Kave XTD Stereo

ROCCAT Kave XTD Stereo sú vysoko kvalitné herné slúchadlá s pohodlnou robustnou konštrukciou a vyváženým zvukom, ktorý umocní vaše herné zážitky


ROCCAT Kave XTD
 

Perfektný zvuk nielen pri hraní hier

Okrem hrania ponúknu skvelý zvukový prednes aj pri počúvaní stereo nahrávok. O to sa postarajú 50 mm neodymové magnety. Reprodukujú perfektne prekreslené basy a stredy aj krištáľovo čisté výšky. Odpojiteľný mikrofón dokáže potláčať okolité zvuky pre nerušenú komunikáciu so spoluhráčmi. Samozrejmosťou je podpora optimálneho nastavenia sklonu mikrofónu pre každého používateľa.


Polstrovanie pre pohodlné hranie

O maximálny komfort pri počúvaní sa stará veľmi nízka hmotnosť headsetu, ktorú podporuje polstrovaný a flexibilný náhlavný most s výškovým nastavením. Dlhé hodiny pohodlného hrania zaisťujú aj veľmi mäkké vankúšiky do uší. Užívateľskému komfortu napomáha aj ľahko prístupné ovládanie hlasitosti na kábli. K počítaču sa slúchadlá pripájajú pomocou dvojice 3,5 mm konektorov jack (slúchadlá + mikrofón).

ROCCAT Kave XTD
 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  MI601e3
Produktové číslo:  ROC-14-610

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19