Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ROCCAT Kain 122 AIMO, biela

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ROCCAT Kain 122 AIMO, biela

 

Herná myš ROCCAT Kain 122 AIMO biela

Na začiatku bola vízia vytvoriť myš s najlepším a najpresnejším klikacím tlačidlom. Výsledkom je herná myš ROCCAT Kain 122 AIMO v bielej farbe. Pri vývoji sa dbalo na každý detail myši, od vnútorného mechanizmu, cez funkčné intuitívne tlačidlá až po použitý materiál. To najlepšie od ROCCAT tak nájdete v myši Kain 122 AIMO.

ROCCAT Kain 122 AIMO

Vyzerá skvele, funguje fantasticky

Dva roky výskumu a prísneho testovania zabral vývoj tejto hernej myši. Cieľom bolo vytvoriť takú myš, ktorá splní tie najnáročnejšie požiadavky, aké profi hráč nekompromisne vyžaduje. Každé tlačidlo, rolovacie koliesko aj povrch myši bol tvorený s maximálnou precíznosťou.

ROCCAT Kain 122 AIMO

Evolučný povrch

Priľnavosť, trvanlivosť a odolnosť voči nečistotám. To všetko vďaka hybridnému povlaku proti opotrebovaniu. Ide o najdokonalejší materiál na povrch myší, aký kedy spoločnosť ROCCAT vyvinula. Zostaňte v hre aj v tých najkritickejších chvíľach.

ROCCAT Kain 122 AIMO

TITAN CLICK

Kompletne prepracovaná mechanika klikov myši. TITAN CLICK je mechanizmus, ktorý bol optimalizovaný v snahe dosiahnuť to najlepšie cvaknutie. Vďaka delenému tlačidlu priamo ucítite nielen rozdiel v prepínaní, ale aj v pohybe a presnosti lepšie ako pri obyčajných myšiach.

ROCCAT Kain 122 AIMO

Herná myš ROCCAT Kain 122 AIMO reaguje rýchlejšie ako ostatné

Herná myš ROCCAT Kain 122 AIMO s inteligentným algoritmom vo firmvéri posúva hranice výkonu ešte ďalej ako bolo doteraz zvykom. Vylepšené spracovanie signálu, rýchlejšie reakcie na kliknutie. Aj keď kliknete so súperom v rovnakom okamihu, počítajte so 16 ms rezervou. Od teraz budete vy určovať pravidlá hry.

ROCCAT Kain 122 AIMO

Osvetlenie AIMO

Máte viacero zariadení s osvetlením AIMO? Potom sledujte, ako sa organicky jednotlivé komponenty dopĺňajú a reagujú tak na súčasné dianie. Všetko bez nutnosti akejkoľvek konfigurácie.

ROCCAT Kain 122 AIMO

Na nekonečné hranie

Pogumované bočné panely sú integrované priamo do škrupiny myši na maximálnu odolnosť. Teraz už vám vaša myš nikdy z ruky nevykĺzne.

ROCCAT Kain 122 AIMO

Kľúčové vlastnosti hernej myši ROCCAT Kain 122 AIMO

  • Herná myš v bielej farbe
  • Špeciálne vyvinuté systémy priamo pre rad Kain
  • Zrýchlenie 50G
  • Dĺžka USB kábla 1,8 m
  • Osvetlenie AIMO
  • Váha iba 89 g

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 4,3 cm
Výška 6,5 cm
Hĺbka 12,4 cm
Hmotnosť 0,09 kg

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Pre pravákov

Senzor

Citlivosť 16 000 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Funkcie tlačidiel Zmena DPI
Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie RGB

Farba

Farba Biela
Kód:  MI100a4
Produktové číslo:  ROC-11-612-WE

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11