Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ROCCAT Burst Core, čierna

5 5 hodnotení
30,90 €

ROCCAT Burst Core, čierna

Extrémne ľahká herná myš s precíznym optickým senzorom

Ultra ľahká herná myš ROCCAT Burst Core disponuje symetrickým ergonomickým dizajnom, vďaka ktorému perfektne padne do ruky. O precízne ovládanie kurzora sa postará špičkový optický senzor s nastaviteľným rozlíšením až 8 500 DPI, zatiaľ čo odolné titánové spínače zaistia vynikajúcu odozvu. Za primeranú cenu získate kvalitnú myš s pokročilými funkciami a prémiovým spracovaním, ktorá sa môže porovnávať s oveľa drahšími modelmi.


Kľúčové vlastnosti hernej myši ROCCAT Burst Core (čierna)

  • Odľahčená konštrukcia
  • Rozlíšenie optického senzora 8 500 DPI
  • ROCCAT Burst Core ponúkne 6 programovateľných tlačidiel
  • Titánové spínače so životnosťou až 100 miliónov kliknutí
  • Vstavaná pamäť
  • Akcelerácia 35 G
  • Symetrický dizajn umožní perfektné ovládanie
  • RGB podsvietenie
  • Softvér ROCCAT® Swarm
  • USB kábel s dĺžkou 1,8 m

Optická herná myš ROCCAT Burst Core ponúka vynikajúcu ergonómiu

Optická herná myš ROCCAT Burst Core ponúka extrémne ľahký dizajn a prepracovanú ergonómiu, vďaka čomu sa môže porovnávať s produktmi vyššej kategórie. K dispozícii je 6 programovatelných tlačidiel vrátane prepínača DPI a skrolovacieho kolieska, ktoré je vybavené štýlovým RGB podsvietením.

Odľahčená konštrukcia Honeycomb

ROCCAT Burst Core sa vyznačuje odľahčenou konštrukciou, ktorá sa skladá z pevnej, ale ľahkej plastovej škrupiny. Vďaka tomu je dosiahnutá extrémne nízka hmotnosť len 68 gramov. Prémiové komponenty zabezpečia spoľahlivé ovládanie a dlhú životnosť myši.

Drôtová herná myš ROCCAT Burst Core je vybavená titánovými spínačmi

Počas hernej akcie je dôležité nielen precízne ovládanie kurzora, ale aj vynikajúca odozva tlačidiel. Preto výrobca vybavil hernú myš ROCCAT Burst Core odolnými spínačmi Titan Switch, ktoré disponujú vynikajúcou presnosťou, rýchlosťou a dlhou životnosťou až 100 miliónov kliknutí. Drôtová myš ROCCAT spoľahlivo zachytí každé kliknutie, čím uľahčí vašu cestu za víťazstvom.

Tepelne ošetrené PTFE plôšky

Spodná strana hernej myši ROCCAT Burst Core je vybavená tepelne ošetrenými PTFE plôškami, ktoré ponúkajú výnimočnú kĺzavosť na dokonale plynulé pohyby myši. Ďalej sa tu nachádza precízny optický snímač s vysokým rozlíšením 8 500 DPI založený na modeli PixArt PMW3331. Ten poskytuje vynikajúcu presnosť a maximálnu spoľahlivosť.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 5,8 cm
Výška 3,87 cm
Hĺbka 12 cm
Hmotnosť 0,07 kg

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Kompatibilita

Kompatibilita Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 11

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Symetrická

Senzor

Citlivosť 8 500 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Funkcie tlačidiel Zmena DPI
Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Bez podsvietenia

Farba

Farba Čierna
Kód:  MI100b2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ROC-11-750

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14