Obnoviť stránku

ROCCAT Aluma

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ROCCAT Aluma

Užívajte si na cestách skvelý zvuk, či už hráte hry, dívate sa na filmy alebo počúvate hudbu. Stačí zapojiť in-ear slúchadlá Roccat Aluma do svojho telefónu, tabletu alebo prehrávača a stlačiť "Play". Vďaka svojmu veľkému frekvenčnému rozsahu a vysokej citlivosti vám do uší naservírujú kryštalicky čistý zvuk s detailnými výškami a pevnými basmi. Pri hraní tak budete počuť aj najmenšie prejavy súpera, pri počúvaní hudby sa vám zase odkryje celá zvuková paleta nahrávky.

Ich hliníkové telo je ľahké ako pierko, napriek tomu v sebe ukrýva výkonnú technologickú výbavu, ktorá sa môže smelo porovnávať aj s profesionálnymi circumaurálnymi modelmi. Výhodou hliníkového šasi je okrem minimálnej hmotnosti aj značná odolnosť. Môžete sa spoľahnúť, že sa vám slúchadlá pri bežnom používaní nepoškodia.

Praktické a pohodlné

Napriek svojim miniatúrnym rozmerom ponúkajú Roccat Aluma všetko, čo bežné herné slúchadlá. Aby ste mohli pri hraní komunikovať so svojím tímom, sú samozrejme vybavené mikrofónom. Ten je zabudovaný v diaľkovom ovládaní na kábli. Na ňom nájdete aj tlačidlo na prerušenie prehrávania, zároveň ním prijmete hovor alebo preskočíte skladbu v playliste.

Pre čo najväčšie pohodlie sú v balení tri páry štupľov rôznych veľkostí, takže si ľahko vyberiete tie, ktoré vám dokonale padnú do uší. Priložené nájdete aj najbežnejšie konektory, pomocou ktorých pripojíte slúchadlá do akéhokoľvek zariadenia.

Hlavné prednosti

  • Hliníkové prevedenie
  • Plochý kábel odolný proti zamotaniu
  • Zaťažiteľnosť 5 mW
  • Diaľkové ovládanie pre príjem hovorov a ovládanie prehrávača
  • Tri veľkosti štupľov súčasťou balenia
 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Modrá
Kód:  MI601e3ab
Produktové číslo:  ROC-14-210

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04