Obnoviť stránku

ROBOTIS STEM Level 1

ROBOTIS STEM Level 1

Preniknite do tajov princípov STEM (Veda, Technológia, Inžinierstvo a Matematika) s jedinečnou elektronickou stavebnicou, ktorá zaujme a zabaví všetkých malých aj veľkých majstrov a prieskumníkov. ROBOTIS STEM Level 1 predstavuje komplexnú úvodnú robotickú súpravu zameranú na výučbu na stredných školách. Súprava obsahuje všetky súčiastky, ktoré sú nutné na zvládnutie a osvojenie si základov práce so STEM. Nájdete tu plne farebné pracovné zošity, ktoré poskytujú podrobné pokyny na montáž. Alternatívne si môžete stiahnuť program R + Design na náhľad zostavenia a štruktúry robotov. Zväčšenie/zmenšenie alebo otočenie 3D modelu zobrazuje robota z ľubovoľného uhla.

Kľúčové vlastnosti elektronickej stavebnice ROBOTIS STEM Level 1

  • 247 dielikov
  • 2× smart pohon
  • Riadiaca jednotka
  • IR detektor čiary + 3× IR senzor
  • 7 robo-príkladov
  • Praktický náučný systém

Trojfázová výučba nabitá informáciami

Výučba pomocou elektronickej stavebnice ROBOTIS STEM Level 1 prebieha v troch fázach, ako je načrtnuté v priložených pracovných zošitoch a príručkách. V rámci základnej fázy sa študenti učia vedeckým a technologickým zásadám robota, ktorého sa chystajú stavať. Na konci tejto kapitoly sa nachádza podrobná montážna príručka. Vo fáze aplikácie sa žiaci zoznámia s princípmi programovania robotov a matematiky programovania. A konečne v poslednej praktickej fáze môžu už deti aplikovať vedomosti na riešenie pokročilých problémov a konfiguráciu robotov na súťaže.

Kód:  ROBc04
Produktové číslo:  20515
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01