Obnoviť stránku

Robotické vysávače ETA

Robotické vysávače ETA

Robotické vysávače ETA

Robotické vysávače ETA vám zaistia upratanú domácnosť bez námahy. Zároveň šetria váš čas aj zdravie, pretože za vás udržujú čisté prostredie bez špiny a prachu. Sú vybavené modernými technológiami a inteligentnými funkciami, ako je funkcia odloženého štartu alebo systém proti kolízii na bezproblémový pohyb vysávača v priestore. Robotické vysávače ETA vynikajú aj slim dizajnom, laserovou navigáciou v priestore, takzvanou virtuálnou stenou zaisťujúcou optimálnu trasu upratovania či možnosťou prepojenia zariadenia s aplikáciou v telefóne.

Robotické vysávače ETA

Ktorý z robotických vysávačov ETA vybrať?

Chcete povysávať aj vytrieť zároveň? Vyberte si robotický vysávač ETA s mopom. Na čistenie všetkých druhov podláh sa vám bude hodiť vysávač s kefou na koberce. A na účinný zber srsti po vašom domácom maznáčikovi si vyberte robotický vysávač na zvieracie chlpy. Špeciálnu pozornosť si zaslúžia modely s jedinečnými funkciami. Robotický vysávač ETA Master podlahu vysaje, umyje a zároveň aj vydezinfikuje UV lampou. Ponúka tiež hlasový sprievod v českom jazyku alebo funkciu zapamätania až piatich máp upratovania. Hlasový sprievod a funkciu máp nájdete aj pri vysávačoch ETA Navaggio a ETA Navaggio Profi. Tie navyše disponujú aj širokou ponukou režimov upratovania, ako je umývanie, lokálne upratovanie či upratovanie pozdĺž stien. A zatiaľ najzaujímavejším modelom je ETA Twins s inteligentnou základňou, ktorá umožňuje vysávač nabíjať a zároveň aj vyprázdňovať prachovú nádobu.

Spresniť parametre
33 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17