Obnoviť stránku

Robin ProLine Video Doorbell (ALU)

Robin ProLine Video Doorbell (ALU)

Domáci videozvonček plne kompatibilný s Apple HomeKit

Videozvonček Robin ProLine je prvý produkt svojho druhu na svete, ktorý disponuje certifikáciou pre technológiu Apple HomeKit. Vďaka tomu môžete prijímať okamžité oznámenia prostredníctvom aplikácie Apple Home do vášho iPhonu, iPadu či Macu, nech už ste doma alebo v zahraničí. Monitorovanie diania pred dverami zabezpečí integrovaná kamera so 130° širokouhlým zorným poľom a kvalitným záznamom obrazu v HD rozlíšení.


Kľúčové vlastnosti videozvončeka Robin ProLine Video Doorbell (ALU)

  • Odolný hliníkový dizajn
  • Širokouhlá kamera so 130° uhlom záberu
  • Záznam videa v HD rozlíšení
  • Možnosť umiestnenia menovky s podsvietením
  • Napájanie cez PoE
  • Reléový kontakt pre externé zvončeky
  • Vstavaný mikrofón a reproduktor pre obojsmernú komunikáciu

Elegantný hliníkový dizajn

Predný panel z eloxovaného hliníka je vybavený špeciálnou ochranou proti UV žiareniu a okrem kamery, mikrofónu a reproduktora sa tu nachádza aj podsvietený panel na umiestnenie gravírovanej menovky. Súčasťou zariadenia je vstavané suché relé umožňujúce pripojenie k vášmu existujúcemu zvončeku.


Obojsmerná komunikácia

Pomocou mobilnej aplikácie Apple Domácnosť môžete na displeji vášho iPhone alebo iPad v reálnom čase zobraziť, kto sa práve nachádza pri vašich dverách. Integrovaný reproduktor a mikrofón umožní s návštevníkom zahájiť obojsmernú komunikáciu aj v prípade, že sa momentálne nachádzate mimo domova.


Mobilná aplikácia Robin ProLine

S bezplatnou mobilnou aplikáciou Robin ProLine, ktorá je dostupná v App Store, môžete ľahko upraviť nastavenie hlasitosti reproduktora a mikrofónu, prispôsobiť citlivosť tlačidla či sťahovať najnovšie aktualizácie softvéru.


Kompatibilný s Apple HomeKit

Technológia Apple HomeKit poskytuje jednoduchý a bezpečný spôsob ovládania svetiel, dverí, termostatov a ďalších zariadení zapojených do systému inteligentnej domácnosti priamo z vášho iPhonu, iPadu, Apple Watch, alebo Macu. Technológia HomeKit poskytuje pokročilé zabezpečenie s medzifrekvenčným šifrovaním a overovaním.



Parametre a špecifikácia

Konektivita

Podporované OS iOS
Hlasoví asistenti Apple HomeKit
Jazyk aplikácie V angličtine

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie

Vlastnosti

Zorný uhol 130 °

Špeciálne funkcie

Špeciálne funkcie Mobilná aplikácia, Nočné videnie, Notifikácie z mobilu
Kód:  ROBIN01a
Produktové číslo:  A01511

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03