Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Roadstar HRA-1540 UE/BT

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Roadstar HRA-1540 UE/BT

Spoločnosť ROADSTAR (založená 1976) je švajčiarsky výrobca elektroniky s takzvaným state-of-the-art dizajnom, ktorý sa vyznačuje tímovým vývojom a dokáže ponúknuť vždy niečo nové a atraktívne. Roadstar HRA-1540 UE/BT je moderné domáce rádio v retro drevenom vyhotovení. Dokonalý hudobný zážitok hudby z tunera si môžete vychutnať zo širokopásmového reproduktora s 1× 1,5 až 2× 6 W výstupným výkonom. Predný panel s ovládacími prvkami, osvetlená dvojitá stupnica a vyhotovenie drevenej skrine dokonale zodpovedá tomu z predchádzajúcich dôb. Rádio sa vďaka svojmu dizajnu hodí do každej modernej a štýlovo zariadenej domácnosti. 

Kľúčové vlastnosti rádia Roadstar HRA-1540 UE/BT

  • Domáce FM/AM rádio v drevenej skrini v dokonalej retro úprave
  • Osvetlená dvojitá stupnica
  • Priehradka na batérie
  • Možnosť pripojenia aj cez Bluetooth
  • Rádio umožňuje prehrávať MP3 súbory z USB flsh diskov
 

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Výkon 32 W

Rozmery a hmotnosť

Šírka 425 mm
Výška 250 mm
Hĺbka 240 mm
Hmotnosť 5,56 kg
Kód:  RDS010v2
Produktové číslo:  HRA-1540 UE/BT

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12