Obnoviť stránku

Roadstar HIF-6970 BT

Príslušenstvo k tovaru

Roadstar HIF-6970 BT

Milovníkom CD ešte definitívne neodzvonilo. A práve pre nich si firma Roadstar pripravila mikrosystém HIF-6970 BT, ktorý je pripravený prosby týchto fajnšmekrov ochotne vypočuť.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlové retro prevedenívyhotovenie
  • Prehráva CD-R/CD-RW/MP3, USB/SD/MMC)
  • Spárovateľné cez Bluetooth
  • Výstup pre slúchadlá
  • FM Radio, digitálny LCD displej

Spojenie klasiky a moderny

S nostalgicky ladeným vyhotovením prehrávača ľahko kontrastuje USB vstup, ktorý však výrobcovia implementovali kvôli pestrejším možnostiam prehrávania muziky. Pripojte cez neho flashdisk s výberom skladieb, ktoré na CD nemáte, a doprajte svojim ušiam dlhšie trvajúci zážitok z počúvania obľúbenej kapely.

Ak uprednostňujete počúvanie rádia, ani o túto vášeň nebudete s Roadstar HIF-6970 BT ochudobnení. FM/AM/SW tuner sa vám bezpečne postará o dostatočný prísun muziky alebo hovoreného slova z éteru rozhlasu.

Parametre a špecifikácia

Rádio

Typ tunera FM
Kód:  RDS014a1a
Produktové číslo:  HIF-6970 BT

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17