Obnoviť stránku

Roadstar HIF-1896TUMPK

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Roadstar HIF-1896TUMPK

V roku 1896 bratia Lumiéroví premietali v Paríži jeden zo svojich prvých filmov Príchod vlaku do stanice La Ciotat. V tom istom roku bola objavená rádioaktivita, vydaná slávna kniha Vynález skazy Julesa Vernea alebo daná do prevádzky prvý linka metra v Budapešti. Išlo teda o vskutku prevratný rok, do ktorého vás teraz prenesie g ramofón Roadstar HIF-1896TUMPK, inšpirovaný dizajnom vtedajších LP prehrávačov. Hoci gramofón kopíruje nádherný drevený retro dizajn prehrávačov z konca predminulého storočia, nájdete vnútri moderné technológie, ktoré vám umožnia prehrávať rádio, kazety, CD i hudbu z flashdisku. 

Kľúčové vlastnosti

  • Drevený retro dizajn gramofónu kopíruje vzhľad prehrávačov z konca predminulého storočia
  • LP prehráva tanier poháňaný systémom Tone Arm rýchlosťami 33/45/78 otáčok za minútu
  • Kvalitnú reprodukciu hudby majú na starosti dva 2,5 W reproduktory
  • Gramofón zvláda prehrávať aj kazety, cédečka a hudbu z flashdiskov
  • Rádio naladíte pomocou analógového AM/FM tunera
  • Gramofón je dodávaný aj s diaľkovým ovládaním

Pre vaše staré i moderné dosky

Ak ste aj vy podľahli čaru praskaniu starých gramofónových dosiek pri prehrávaní alebo jednoducho patríte k hudobným fajnšmekrom, ktorí milujú kvalitný zvuk z vinylu, je ideálny čas zaobstarať si gramofón. Vaše požiadavky plne uspokojí Roadstar HIF-1896TUMPK. Samotný gramofón nájdete ukrytý pod horným vekom. Tanier je poháňaný systémom Tone Arm, ktorý dokáže dosky prehrávať rýchlosťami 33/45/78 otáčok za minútu. Vďaka tomu môžete prehrávať svoje staré dosky, rovnako ako tie moderné. O kvalitnú reprodukciu vašej obľúbenej hudby sa postará dvojica 2,5 W reproduktorov. 

Moderná technológia v retro balení

Prehrávaním gramofónových platní možnosti tohto gramofónu nekončia. V prednej časti nájdete prehrávač CD-R a CD-RW, ktorý si poradí aj s formátom MP3. Aby ste mali prehľad o stave prehrávania, vybavil výrobca gramofón prehľadným podsvieteným LCD displejom. Pokiaľ zbierame svoju hudbu na MC kazetách, ani s ich prehrávaním nemá prehrávač problém. Moderná výbava prehrávača je zavŕšená prítomnosťou USB portu pre vaše externé úložisko. Ak preferujete počúvanie rádiostaníc, iste vás poteší analógový AM/FM tuner. Maximálne pohodlie pri počúvaní zabezpečí diaľkové ovládanie na obsluhu prehrávača.  

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Predzosilňovač Vstavaný
Náhon Remienkom
Ovládanie Poloautomat

Vlastnosti a funkcie

Rýchlosť otáčok (ot./min) 33,3, 45, 78
Typ ramienka Rovné ramienko
Dizajn Retro

Prenoska

Typ prenosky Piezoelektrická (keramická, kryštálová)

Rozmery a hmotnosť

Šírka 510 mm
Hĺbka 360 mm
Výška 210 mm
Hmotnosť 4,65 kg
Kód:  RDS003x
Produktové číslo:  HIF-1996 BT

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13