Obnoviť stránku

RK4082 Rýchlovarná kanvica sklenená, 1,7 l, tmavý nerez

4,8 36 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

RK4082 Rýchlovarná kanvica sklenená, 1,7 l, tmavý nerez

Hľadáte kvalitnú a pritom cenovo dostupnú kanvicu? V tom prípade vás iste zaujme Concept RK4082. Rýchlovarná kanvica v čiernom vyhotovení je vyrobená z kvalitného borosilikátového skla. Kanvica Concept RK4082 má dostatočnú kapacitu, aby zvládla pripraviť až 7 šálok vody na jedno naplnenie, takže svoje uplatnenie nájdeaj v početnejších rodinách. Benefitom kanvice je stredový konektor britskej značky STRIX, ktorý zaručuje dlhú životnosť spotrebiča. O vašu bezpečnosť sa stará trojnásobný bezpečnostný systém, vďaka ktorému bude obsluha rýchlovarnej konvice naozaj jednoduchá a bezpečná. Vybrať si môžete hneď z 3 farebných variantov.


Borosilikátové sklo

Značkový konektor STRIX

3 farebné varianty


Kľúčové vlastnosti rýchlovarnej kanvice Concept RK4082

  • Rýchlovarná kanvica Concept RK4082 je vyrobená z vysoko odolného borosilikátového skla
  • Kanvica v čiernej farbe
  • Pripravíte až 7 šálok vody na jedno naplnenie
  • Vodoznak umiestnený na kanvici zaistí dokonalý prehľad o množstve vody
  • Nechýba tiež indikátor prevádzky
  • Stredový konektor britskej značky STRIX
  • Voda sa filtruje cez jemný filter
  • Otočná základňa kanvice Concept RK4082 vám uľahčuje manipuláciu
  • Trojnásobný bezpečnostný systém
  • Na výber z 3 farebných variantov

Rýchlovarná kanvica Concept RK4082 nájde uplatnenie v každej domácnosti

Čierny vzhľad kanvice Concept RK4082 skvele zapadne do interiéru vašej kuchyne. V kanvici pripravíte až 7 šálok vody na jedno naplnenie. Vodoznak umiestnený na rýchlovarnej kanvici a LED diódy vám zaistia dokonalý prehľad o tom, aké množstvo vody sa v nej práve nachádza. Červená farba značí, že je kanvica v prevádzke.

Telo kanvice Concept RK4082 tvorí borosilikátové sklo

Kráska na prvý pohľad. Presne taká je rýchlovarná kanvica Concept RK4082. Telo kanvice tvorí kvalitné, tvrdené a zdravotne neškodné borosilikátové sklo. To je odolné voči vysokým teplotám a zároveň sa na ňom netvoria škvrny.

Stredový konektor STRIX

O kvalite rýchlovarnej kanvice Concept RK4082 vás presvedčí stredový konektor britskej značky STRIX. Tento konektor sa pýši tým, že zaručuje dlhú životnosť kanvice. Zároveň slúži na jednoduché umiestnenie kanvice Concept RK4082 na podstavec.

S rýchlovarnou kanvicou Concept RK40 sa ľahko manipuluje

Rýchlovarná kanvica Concept RK4082 je vybavená tak, aby vám čo najviac uľahčila jej obsluhu. Hrdlo má ideálny tvar, skvele slúžiace na nalievanie do šálok. Tlačidlom v rukoväti ľahko a rýchlo otvoríte veko kanvice. Voda prechádza cez jemný filter, ktorý slúži aj proti tvorbe vodného kameňa. Filter je možné ľahko z rýchlovarnej kanvice Concept RK4082 vybrať a ľahko vyčistiť. Vďaka otočnej základni sa nemusíte starať o to, ako rýchlovarnú kanvicu na základňu položíte.

Bezpečnosť na prvom mieste

O vašu bezpečnosť pri obsluhe rýchlovarnej kanvice Concept RK4082 sa postará trojnásobný bezpečnostný systém. Ten zaistí, že sa kanvica Concept automaticky vypne v prípade, že voda v nej dosiahne bod varu alebo pokiaľ ju vyberiete z podstavca. Rýchlovarná kanvica sa dokonca vypne aj vtedy, ak v nej nie je už žiadna voda.

3 farebné varianty rýchlovarnej kanvice Concept RK4082

Spoločnosť Concept myslela na všetkých z vás. Ponúka totiž 3 farebné varianty. Vybrať si môžete z nerezovej a červenej farby. Veríme, že si nájdete presne takú, ktorá bude lahodiť vášmu oku a krásne oživí interiér vašej kuchyne.


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Materiál

Materiál Sklo

Vlastnosti

Objem 1,7 l
Vlastnosti Filter, LED osvetlenie, Otočná základňa, Skrytá špirála, Úložný priestor na kábel
Funkcie Automatické otváranie veka, Automatické vypnutie, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu, Tepelná poistka
Príkon 2 200 W
Typ filtra Vyberateľný

Farba

Farba Antikoro
Kód:  CONRK642
Produktové číslo:  RK4082
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09