Obnoviť stránku

RITUALS The Ritual Of Ayurveda Shower Foam Sada 600 ml

Garancia najlepšej ceny
Novinka
27,59 €

RITUALS The Ritual Of Ayurveda Shower Foam Sada 600 ml

Sprchová pena RITUALS The Ritual Of Ayurveda Shower Foam Set 600 ml
Rituals

RITUALS The Ritual Of Ayurveda Shower Foam je luxusná sprchová pena navrhnutá s ohľadom na staroveké princípy ayurvédskeho životného štýlu. Je obohatená o mandľový olej a extrakt z indickej ruže, ktoré poskytujú zmyselný zážitok pri sprchovaní. Vďaka svojmu bohatému a hodvábnemu zloženiu sa pena pri aplikácii premení z gélovej formy na vzdušnú penu, ktorá jemne čistí a hydratuje pokožku. Je určená na každodenné použitie a jej elegantný dizajn láka na používanie ako súčasť rituálu osobnej starostlivosti.
Základné informácie
Typ pokožky: pre všetky typy pokožky

Doprajte svojmu telu starostlivosť so sadou RITUALS The Ritual Of Ayurveda Shower Foam

Obohaťte svoje každodenné sprchovanie o mandľový olej a indickú ružu so sprchovou penou The Ritual Of Ayurveda. Táto luxusná pena nielen dokonale čistí vašu pokožku a zbavuje ju všetkých nečistôt, ale aj ju intenzívne hydratuje a upokojuje. A vy opustíte sprchu s jemnou a hebkou pleťou, ktorá je osviežená a bez akýchkoľvek známok podráždenia.

Sprchová pena RITUALS The Ritual Of Ayurveda Shower Foam Set 600 ml

Kľúčové vlastnosti sprchovej peny RITUALS The Ritual Of Ayurveda Shower Foam

  • Sprchová pena RITUALS The Ritual Of Ayurveda Shower Foam umýva pokožku a zbavuje ju všetkých nečistôt
  • Poskytuje hydratáciu, výživu a prináša úľavu
  • Vyhladí ju a zanechá jemnú na dotyk
  • Sprchová pena RITUALS má upokojujúce účinky
  • Pomáha zmierniť podráždenie
  • Vytvára bohatú penu
  • Súprava obsahuje 3× 200 ml sprchovú penu

Zloženie sprchovej peny RITUALS The Ritual Of Ayurveda Shower Foam

mandľový olej – vyhladzuje, zjemňuje a vyživuje, podporuje regeneráciu pokožky, chráni ju

extrakt z indickej ruže – upokojuje, pomáha zmierniť podráždenie, má zvláčňujúce a vyživujúce účinky

Mandľový olej a indická ruža

Obnovte harmóniu mysle, tela a duše s upokojujúcou sadou sprchovej peny RITUALS. Vďaka ošetrujúcemu mandľovému oleju pomáha táto kolekcia udržiavať optimálnu rovnováhu vlhkosti vašej pokožky. Indická ruža dodáva výraznú a jemnú arómu, ktorá spája kvetinové, orechové a ovocné tóny, prispievajúce k harmonizácii vašich zmyslov.

Poskytuje výživu aj hydratáciu

Sprchová pena The Ritual Of Ayurveda Shower Foam nielen dokonale čistí pokožku tela a zbavuje ju všetkých nečistôt, ale aj ju intenzívne hydratuje a vyživuje, poskytujúc úľavu suchej pleti. Svoje účinky završuje tým, že pleť vyhladzuje a zanecháva jemnú na dotyk. Vďaka svojim upokojujúcim účinkom pomáha tiež zmierňovať podráždenie pleti a pri kontakte s ňou vytvára bohatú penu, čo zvyšuje komfort sprchovania.

Rituals

Rituals je značka, ktorá sa špecializuje na luxusnú kozmetiku a produkty starostlivosti o telo a domov, inšpirované starovekými rituálmi z rôznych kútov sveta. Ich filozofia spočíva v tom, že každodenné činnosti možno premeniť na rituály, ktoré dodávajú zmysel a prinášajú radosť. Rituals sa zameriava na prepojenie tela a mysle prostredníctvom zmyselných zážitkov, ako sú relaxačné sprchové peny, aromatické oleje, pleťové masky a domáce vône. Značka Rituals sa tiež zaväzuje k udržateľnosti a rešpektu k prírode, čo je zohľadnené v ich výbere prírodných ingrediencií a snahe minimalizovať ekologický dopad ich výrobkov.

Zloženie

AQUA/WATER, SODIUM COCO-SULFATE, DECYL GLUCOSIDE, ISOPENTANE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERÍN, PEG-120 METHYL Glucose DIOLEATE, ISOPROPYL PALMITATE, PARFUM/Fragrance, ISOBUTANE, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL, KUMARÍN, CITRONELLOL, BENZYL BENZOATE.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Suchá, Všetky typy

Objem

Objem 600 ml
Kód:  SG1387
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8719134127966

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14