Obnoviť stránku

RIO Sonicleanse

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

RIO Sonicleanse

Čistiaca sada RIO Sonicleanse sonická kefka je špičkový prístroj určený na očistenie pleti. Kefka Sonicleanse šetrne, rýchlo a účinne zbavuje pleť všetkých nečistôt pomocou oscilačného pohybu, kedy hlavice vykonávajú 10 000 oscilačných pohybov za minútu. Čistí a znižuje počet pórov, vykonáva hĺbkové čistenie pleti a jemnú exfoliáciu. Odstraňuje všetky druhy nečistôt, ako je prebytočný kožný maz, make-up alebo odumreté kožné bunky. Po ošetrení zanecháva pleť jemnú, zjednotenú a hodvábne hladkú na dotyk. Je vhodný pre všetky typy pleti. Svoje využitie nájde nielen v profesionálnych kozmetických salónoch, ale aj v domácnostiach na domáce použitie.

Kľúčové vlastnosti

  • 10 000 oscilačných pohybov za minútu
  • 2 výmenné nadstavce – jemný a super jemný
  • 2 rýchlosti
  • Bezdrôtová prevádzka
  • Nabíjacia
  • Odolná voči vode
  • Vhodná pre všetky typy pleti

Užitočné funkcie

Prístroj má k dispozícii dva výmenné nadstavce. Jemná kefka hĺbkovo čistí a vykonáva veľmi šetrnú exfoliáciu. Pleť je príjemne svieža a čistá. Je vhodná pre všetky typy pleti. Super soft kefka je určená pre veľmi citlivú pleť. Štetiny kefky sú vyrobené z veľmi jemných syntetických vlákien. Sonická kefka ponúka dve rýchlosti, nízku pre jemnú exfoliáciu a šetrné čistenie pleti a vysokú pre prenikavé hĺbkové čistenie. Štetinky rýchlo vibrujú a vzniknutá energia účinne odstraňuje nečistoty. Prístroj je odolný voči vode, dobíja sa v praktickom
stojančeku.
Použitie:

  • Príprava – navlhčite tvár teplou vodou. Čistiaci prípravok naneste na hlavicu kefky alebo priamo na tvár
  • Čistenie – zapnite prístroj a nastavte intenzitu. Jemnými krúživými pohybmi očistite pleť. Začnite na čele, potom prejdite na nos, bradu a posledným sa venujte lícam. Každých 20 sekúnd vydá prístroj zvukový signál, ktorý vám napovie, že sa máte presunúť na ďalšiu oblasť čistenia.
  • Záverečná starostlivosť – opláchnite pokožku teplou vodou, osušte a naneste bežný pleťový prípravok. Hlavicu prístroja očistite.
 
 
Kód:  RIO050d
Produktové číslo:  RIO-FASUwhite

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08