Obnoviť stránku

RIO Lift Plus 60 second Facelift

2,0 1 hodnotení
138,30 €

RIO Lift Plus 60 second Facelift

Masážny prístroj RIO Lift Plus je špičkovým pomocníkom v boji proti starnutiu pleti. Pomáha spevňovať poklesnuté rysy tváre, celkovo omladzuje pokožku azanecháva ju sviežu. Pri starostlivosti o pleť kombinuje dve technológie, a to faradickú tonizáciu s elektrickou stimuláciou svalov(EMS)a iontoforézu. Pri metóde EMS dochádza k jemnému sťahovaniu a uvoľňovaniu tvárových svalov, k lymfatickej drenáži ak zvýšeniu cirkulácie, ktorá prináša viac kyslíka do kožných buniek, čím sa rýchlejšie odstraňujú toxíny. Pri ošetrení sa nanáša na pleť vodivý gél, ktorý stimuláciu uľahčuje.

Hlavné prednosti

  • spevnenie poklesnutých rysov tváre
  • celkové omladenie pokožky
  • elektricko-svalová stimulácia
  • technológia iontoforéza
  • kolagénovo-retinolové gélové náplasti
  • 4 programy
  • LCD displej

Účinné ošetrenie metódou intoforézy

Pri technológii iontoforézy sa využíva jemný mikroprúd, ktorý transportuje účinné látky hlboko do kože. Touto metódou dochádza k redukcii vrások a k zlepšeniu elasticity pokožky. Pri ošetrení pleti sa používajú kolagénovo-retinolové gélové náplasti, ktoré obsahujú kladne nabitý kolagén a retinol. Tieto aktívne látky zmierňujú príznaky starnutia pleti a znižujú výskyt vrások. Stačí len umiestniť kladný kontakt na každú náplasť a záporný kontakt na koži a účinné látky kolagén a retinol sú prenášané hlboko do pokožky. Prednosťou náplastí je aj ich rôzny tvar podľa oblastí pod očami, na čele, okolo úst a cez bradu.
Prístroj RIO Lift Plus ponúka štyri programy, disponuje digitálnym LCD displejom. Je zabalený do elegantného praktického puzdra, v balení nájdete aj vodivý gél s objemom 85 ml. Rozmaznávajte svoju pleť a doprajte jej efektívne ošetrenie tváre založené na príjemnej stimulácii svalov.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Masážny prístroj

Použitie

Použitie na Tvár

Určenie

Určenie Omladenie pleti

Typ masáže

Druh masáže Elektrostimulácia
Počet programov 3
Úrovne intenzity 17

Vlastnosti

Farba Biela, Krémová
Vlastnosti Dotykové ovládanie, Ergonomický tvar
Funkcie Elektrostimulácia

Balenie

Obsah balenia Obal, Batéria, Gél

Umiestnenie

Umiestnenie Na doma

Typ zásuvky

Krajina Česko

Napájanie

Napájanie Na batérie

Batéria

Batérie súčasťou balenia Áno
Kód:  RIO075a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  RIO-FALI6cream

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01