Obnoviť stránku

RIO FASM

Príslušenstvo k tovaru

RIO FASM

Využívate na starostlivosť o pleť veľa kozmetických prostriedkov? Mali by ste vedieť, že umývanie vodou a mydlom často nestačí. Na tvári vám aj tak zostávajú nečistoty, ktoré iba umývaním neodstránite. Ak chcete poskytnúť vašej pleti naozaj to najlepšie, kúpte si čistiacu súpravu RIO FASM, ktorá pomocou čistiacej mini kefky zbaví vašu tvár nečistôt a zanechá vašu pleť čistú a jemnú.

Čistiaca súprava RIO FASM vám ponúkne:

  • Dvojrýchlostnú rotačnú mäkkú kefku
  • Vodoodolnosť
  • Napomáha vstrebávaniu hydratačného krému do pokožky
  • Vhodná aj pre citlivú pokožku
  • Okamžite zanechá pokožku žiarivú, čistú a hladkú

Rotačná kefka vás dostane

RIO FASM ponúka jedinečnú rotačnú mäkkú kefku, na ktorej možno prepínať medzi dvoma rýchlosťami. Kefka v kombinácii s čistiacim prípravkom jemne olúpe nečistoty a pleť vyčistí do hĺbky. Navyše sa snaží redukovať výskyt pórov a škvŕn, suchých miest, a tiež skvele pôsobí proti mastnej pleti.

Funguje na 2× AA batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia.

 
Kód:  RIO050g
Produktové číslo:  RIO-FASM

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03