Obnoviť stránku

RIO CESO2

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

RIO CESO2

Čistiaca súprava RIO Deep Pore Cleanser je špičkový prístroj, určený na hĺbkové čistenie a omladenie pleti, na princípe faradickej a galvanickej technológie. Na čistenie, hydratáciu, omladenie a obnovu pleti, a na jej prípravu na ďalšie ošetrenie, používa obľúbenú technológiu mikro-prúdu. Prístroj spája štyri spôsoby ošetrenia a to hĺbkové čistenie, prípravu pleti, hydratáciu a omladenie. Výsledkom ošetrení je osviežená, oživená a hlboko vyčistená pleť. Žiariaca zdravým a mladistvým dojmom. Prvotriedna profesionálna starostlivosť o pleť.
Hĺbkové čistenie
Pri ošetrení dochádza k odstráneniu všetkých nečistôt a špiny z pleti a pleť sa pripraví na druhé ošetrenie. Pred použitím je nutné vyčistiť pleť pomocou odličovacích prípravkov a odstrániť všetky zvyšky make-upu.

Príprava pleti
Pleť je optimálne pripravená na akékoľvek ďalšie ošetrenie a aplikáciu kozmetických prípravkov napr. nočného krému, špeciálnych sér a ampuliek. Používa sa za účelom podstatného zvýšenia účinkov ďalších ošetrení a aplikácií kozmetiky.

Hydratácia
Pri ošetrení sa zlepšuje hydratácia pleti. Toto ošetrenie je vhodné vykonávať na čiastočne suchých miestach, ako je tvár. Ošetrenie je možné využiť aj na zapracovanie výživných sér s galvanickými žehličkami.
Omladenie
Technológia Deep Pore Cleanser spomaľuje známky starnutia tváre. Výsledkom profesionálnej starostlivosti je nádherne oživená a omladená pleť.

Kľúčové vlastnosti

  • Štyri spôsoby ošetrenia
  • Galvanická a faradická terapia
  • Nastavenie intenzity
  • Šetrné čistenie tváre
  • Kombinácia obľúbených technológií kozmetických salónov

Jedinečné technológie

Galvanickú technológiu využívajú kozmetické salóny už niekoľko rokov ako účinný nástroj proti príznakom starnutia pleti. Zároveň ponúkajú aj bezbolestné a veľmi efektívne hĺbkové čistenie pleti. Faradická technológia je forma pokročilej elektrickej stimulácie svalov, ktorá jemne tonizuje tvárové svaly na omladenie pleti. Na prístroji je možné nastaviť nízky a vysoký stupeň intenzity. 
Obsah balenia:

  • Prístroj Deep Pore Cleanser
  • Balenie 40 čistiacich bavlnených tampónov
  • 2x AAA batérie
  • Stojan
  • Návod na použitie

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Čistiaca súprava

Technológia

Technológia Mechanická

Určenie

Určenie Čistenie pleti, Omladenie pleti

Určenie

Určenie Čistenie pleti, Omladenie pleti
Kód:  RIO050a
Produktové číslo:  RIO-CESO2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13