Obnoviť stránku

RIO CNHR2

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

RIO CNHR2

Elektrolytický depilátor odstraňuje pomocou technológie mikroprúdy korienky a papily chĺpkov, a zabraňuje tak ich budúcemu rastu. Niekedy sa nepodarí zlikvidovať všetky bunky papily počas jednej procedúry, preto môže ochlpenia znovu narásť. Tieto chĺpky sú však už omnoho jemnejšie a slabšie než predtým. Ak procedúru pravidelne opakujete, zlikvidujete bunky papily, čo poskytuje trvalý výsledok. Medzi jednotlivými procedúrami môžete používať vaše štandardné metódy epilácie.Rovnako ako u všetkých procedúr odstraňovanie ochlpenia je odporúčané, aby ste depilovanú oblasť opláchli studenou vodou a natreli jemným antiseptickým krémom.

kľúčové vlastnosti

  • Trvalé odstránenie chĺpkov
  • Súčasťou balenia je tiež vodivý gél 85 ml
  • 9V batéria, ktorá je tiež súčasťou balenia

bezpečnostné opatrenia

Nepoužívajte tento produkt na nasledujúcich oblastiach: pupienky, bradavice, ochlpenie na čiernych škvrnách alebo materských znamienkach, tmavé pehy, miesta postihnuté kožnou chorobou, popáleniny, ekzémy alebo riasy. 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ IPL

Napájanie

Napájanie Akumulátor
Kód:  RIO100
Produktové číslo:  RIO-CNHR2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09