Obnoviť stránku

RIO Bodi-Tek AB Belt Black

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

RIO Bodi-Tek AB Belt Black

Schudnite v pohodlí domova s masážnym prístrojom RIO Bodi-Tek AB Belt Black. Funguje na princípe elektrostimulácie brušných svalov, ktorá príjemnou nenásilnou formou tvaruje, spevňuje a posilňuje. Pripnite si pás a zatiaľ čo budete robiť bežné činnosti, prístroj bude pracovať za vás. Prístroj je vybavený LCD displejom, vďaka ktorému ihneď vidíte všetky potrebné nastavenia.

Na výber máte zo 6 prednastavených tréningových programov, intenzitu cvičenia si môžete upraviť podľa potreby. Ovládací panel je navyše odnímateľný, a pás je tak možné prať v rukách. Elektrostimulátor má zapínanie na suchý zips a je určený pre obvod pása 60 až 120 cm. Súčasťou balenia sú 2 AAA batérie a vodivý gél. Relaxujte po dlhom, únavnom dni a výsledkom budú pevné, dokonale vytvarované brušné svaly.

Parametre a špecifikácia

Napájanie
2× AAA batéria

Obvod pása
60 – 120 cm

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Elektrostimulátor
Kód:  RIO030b
Produktové číslo:  BT-ABTK

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14