Obnoviť stránku

RIO 60 SECOND FACELIFT

5 1 hodnotení
132,90 €

RIO 60 SECOND FACELIFT

Masážny prístroj RIO 60 SECOND FACELIFT poskytne vašej tvári lifting, rejuvenáciu a omladenie bez toho, aby ste museli navštevovať kozmetické salóny. Celé ošetrenie pokožky tváre prebieha na základe príjemnej elektrickej svalovej stimulácie, pomocou faradickej tonizácie a iónoforézy, ktorá používa jemný mikroprúd na transport účinných látok hlboko do kože. Tonizácia sťahuje a uvoľňuje pokožku, čím zvyšuje cirkuláciu a výsledkom je svieža, omladená pleť bez vrások a známok únavy. Prístroj zároveň vykonáva jemnú lymfatickú drenáž.

Kľúčové vlastnosti

  • Masážny prístroj na tvár
  • Elektrická svalová stimulácia pomocou faradickej tonizácie
  • Galvanická technológia – iónoforéza
  • Lifting, rejuvenácia a omladenie pleti len za 60 sekúnd
  • Kolagénovo-retinolové náplasti
  • Redukuje vrásky
  • Zvyšuje elasticitu pleti
  • Okamžite viditeľné účinky

EMS faradický prúd

Táto elektrická svalová stimulácia spevňuje poklesnuté rysy tváre a omladzuje pleť. Použitie prebieha s pomocou vodivého gélu, čo celý proces výrazne uľahčuje a zintenzívňuje. Na dosiahnutie čo najlepších výsledkov je vhodné používať spočiatku face lift každý deň.

Galvanická technológia

Iónoforéza prebieha s pomocou kolagénovo-retinolových náplastí, ktorých účinné látky prenikajú hlboko do pokožky a pomáhajú redukovať vrásky a zvyšujú jej elasticitu. Kolagénovo-retinolové gélové náplasti obsahujú kladne nabitý kolagén a retinol, ako látku proti vráskam a veku. V prípade umiestnenia kladného kontaktu na každú náplasť a záporného kontaktu na kožu sú tieto aktívne ingrediencie doslova vtláčané do kože. Budete prekvapená okamžite viditeľnými výsledkami, ktoré sa s každým ďalším použitím predlžujú.

 

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko

Typ

Typ Masážny prístroj

Použitie

Použitie na Tvár

Určenie

Určenie Masáž, Omladenie pleti, Podpora krvného obehu

Typ masáže

Druh masáže Elektrostimulácia, Vibračná masáž
Počet programov 3
Úrovne intenzity 17

Vlastnosti

Farba Biela, Krémová
Vlastnosti Ergonomický tvar, Cestovné, Displej

Balenie

Obsah balenia Batéria

Umiestnenie

Umiestnenie Na doma

Napájanie

Napájanie Na batérie
Kód:  RIO051h
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  RIO-FALI7
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11