Obnoviť stránku

Ring Doorbell Elite

5 1 hodnotení

Ring Doorbell Elite

Zvonček Ring Doorbell Elite je profesionálne riešenie pre váš dom. Tento špičkový zvonček sa vyznačuje elegantnou zapustenou montážou, dizajnom a napájaním cez ethernet. Okrem toho vám ponúka bezkonkurenčnú bezpečnosť a pohodlie v podobe možnosti online sledovania okolia pred vaším domom, upozornenie na pohyb pred vašimi dverami alebo dokonca aj možnosti pozdravenie klientov priamo z telefónu. Vďaka notifikáciám, mobilnej aplikácii, 1080p HD videu, obojsmernej komunikácii (integrovaný reproduktor i mikrofón) môžete s návštevníkmi komunikovať takmer odkiaľkoľvek.

Kľúčové vlastnosti zvončeka Ring Doorbell Elite

  • Odolný voči poveternostným vplyvom
  • 802.11 b/g/n WiFi 2,4 GHz a 5 GHz + Ethernet
  • Nočné videnie
  • Detektor pohybu
  • Mobilná aplikácia s Live View
  • Napájanie cez ethernet
  • 160° zorné pole horizontálne a 90° vertikálne

Ring Doorbell Elite vám zaistí maximálne bezpečie

Iste oceníte aj nastaviteľné senzory pohybu, ktoré v prípade detekcie pohybu ihneď odosielajú upozornenie na vaše zariadenie. Samozrejmosťou je aj infračervený nočný prísvit – zaisťuje perfektný prehľad o dianí okolo domu aj v noci. Mobilná aplikácia je kompatibilná s iOS, Android a Mac systémami. Napájanie cez ethernet poskytuje najspoľahlivejšie spojenie, ktoré vám umožní zostať nepretržite online. Zvonček Ring Doorbell Elite sa inštaluje do klasických elektroinštalačných krabíc.
Rozmery:
11,94 × 6,98 × 5,51 cm

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Strieborná

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Konektivita

Hlasoví asistenti Google Assistant, Amazon Alexa
Jazyk aplikácie V angličtine

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie

Vlastnosti

Zorný uhol 160 °
Kód:  RNGa07
Produktové číslo:  8VR1E7-0EU0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09