Obnoviť stránku

RIMMEL LONDON Wonder'Full 24H Eyebrow Mascara 003 Dark Brown 4,5 ml

4,3 4 hodnotení
5,59 €

RIMMEL LONDON Wonder'Full 24H Eyebrow Mascara 003 Dark Brown 4,5 ml

Vychutnávajte si plné, husté obočie s maskarou na obočie Rimmel London Wonder´Full Brow 003 Dark. Vodoodolné zloženie je obohatené o biotín, keratín a štyri luxusné rastlinné oleje – arganový, marakujový, marulový a olej z kamélie, ktoré sa starajú o obočie, zatiaľ čo vy si vychutnávate plný, hustý vzhľad vytvorený v priebehu pár sekúnd. S maskarou na obočie Wonder´Full vyčaríte dramatické obočie, ktoré vydrží po celý deň a kedykoľvek len budete chcieť.

Prečo si obľúbite maskaru na obočie Rimmel London Wonder´Full Brow 003 Dark?

  • Maskara na obočie Wonder´Full Brow vyčarí plné, husté obočie v priebehu okamihu
  • Biotín, keratín a luxusné rastlinné oleje sa starajú o obočie
  • Odtieň ideálny pre tmavovlásky
  • Maskara Rimmel London Wonder´Full Brow má vodoodolné zloženie a vydrží po celý deň

Zloženie: 
Isododecane, Aqua/water/eau, Cera Alba/beeswax/cire D'abeille, Microcristallina Cera/microcrystalline Wax/cire Microcrystalline, Trimethylsiloxysilicate, Vp/hexadecene Copolymer, Copernicia Cerifera Cera/copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/cire De Carnauba, Quaternium-90 Bentonite, Paraffin, Butylene Glycol, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Phenoxyethanol, Propylene Carbonate, Nylon-6, Tocopheryl Acetate, Glyceryl Rosinate, Panthenol, Sodium Hydroxide, Synthetic Wax, Triethoxycaprylylsilane, Polyethylene, Argania Spinosa Kernel Oil, Arginine, Caffeine, Camellia Sinensis Seed Oil, Hydrolyzed Collagen (Derived From Fish), Ppg-26-buteth-26, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Passiflora Edulis Seed Oil, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Silica, Biotin, Hydrolyzed Keratin, Pantolactone, Glycerin, Sodium Sulfate, Apigenin, Oleanolic Acid, Biotinoyl Tripeptide-1, Potassium Sorbate, Sorbitol, 1,2-hexanediol, Caprylyl Glycol, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, Myristoyl Pentapeptide-17, Tocopherol, [May Contain/Peut Contenir/+/-: Iron Oxide.

Použitie: 
Kefkou prečešte obočie a zafixujte chĺpky do požadovaného tvaru.


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne

Typ

Použitie Obočie
Typ Vodoodolná
Špecifikácia Dekoratívne

Kefka

Tvar Hustá
Materiál Plast

Objem

Objem 4,5 ml

Efekt

Efekt Zahustenie

Farba

Farba Hnedá
Kód:  DEKO4296
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3614227547483

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18