Obnoviť stránku

RIMMEL LONDON Kind&Free Moisturising Skin Tint Foundation 103 True Ivory 30 ml

6,79 €

RIMMEL LONDON Kind&Free Moisturising Skin Tint Foundation 103 True Ivory 30 ml

Obzeráte sa po nejakom produkte, ktorý dokáže prekryť malé nedokonalosti vašej pleti? V tom prípade si nenechajte ujsť make-up RIMMEL LONDON. S pomocou praktickej tuby bude aplikácia make-upu RIMMEL LONDON pohodovým procesom. Tekutý make-up je veľmi obľúbený vďaka ľahkému a rýchlemu roztieraniu. Odtieň je stredný, sa osvedčí pre stredne snedú pleť. Dlhotrvajúci make-up bude držať veľa hodín. Ide o ľahko krycí make-up. Jeho dokonalosť podčiarkuje dlhotrvajúci a hydratačný účinok. Hodí sa pre akúkoľvek pleť. V prípade, že máte radi kozmetiku rastlinného pôvodu, potom vás tento make-up nadchne.

Hlavné prednosti make-upu RIMMEL LONDON Kind&Free Moisturising Skin Tint Foundation 103 True Ivory 30 ml

  • Ľahko krycí make-up
  • Konzistencia make-upu: tekutá
  • Make-up RIMMEL LONDON s celkovým objemom 30 ml
  • Pre všetky typy pleti
  • Odtieň vhodný pre stredne tmavú pleť

Zloženie

AQUA/WATER/EAU, DICAPRYLYL CARBONATE, DICAPRYLYL ETHER, GLYCERIN, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, SODIUM CHLORIDE, ZINC OXIDE [nano], TRI(POLYGLYCERYL-3/LAURYL) HYDROGENATED TRILINOLEATE, STEARALKONIUM BENTONITE, SILICA, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, MICA, PROPYLENE CARBONATE, TOCOPHEROL, PANTHENOL, SODIUM BENZOATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, CHLORPHENESIN, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, METHICONE, PANTOLACTONE, BHT, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, [May Contain/Peut Contenir/ +/-:TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499)].

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Make-up

Špecifikácia

Špecifikácia Vegan
Typ pleti Všetky typy

Vlastnosti

Vlastnosti Dlhotrvajúci
Účinok Dlhotrvajúci, Hydratačný

Balenie

Typ balenia Tuba
Objem 30 ml

Konzistencia

Konzistencia Tekutá

Krytie

Krytie Ľahko krycí

Odtien

Odtien Medium
Kód:  DEKO7612
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3616304530449

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04