Obnoviť stránku

RIMMEL LONDON Kind&Free Moisturising Skin Tint Foundation 082 Golden Ivory 30 ml

Garancia najlepšej ceny
6,79 €

RIMMEL LONDON Kind&Free Moisturising Skin Tint Foundation 082 Golden Ivory 30 ml

Chceli by ste vlastniť nejaký účinný produkt, ktorý zakryje drobné nedostatky pleti? V tom prípade je pre vás ako stvorený make-up RIMMEL LONDON. S pomocou praktickej tuby bude nanášanie make-upu RIMMEL LONDON bezproblémovým procesom. Tekutý make-up sa ľahko a rýchlo rozotrie. Odtieň je stredný, bude ladiť s ľahšou pleťou. Môžete si byť istí, že vám na pleti vydrží dlhú dobu. Ide o ľahko krycí make-up. Jeho obľúbenosť dopĺňa dlhotrvajúci a hydratačný účinok. Vhodný je pre všetky typy pleti, nemôžete tak urobiť pri výbere chybu. Ak vyznávate vegan kozmetiku, potom si tento make-up nenechajte ujsť.

Kľúčové prednosti make-upu RIMMEL LONDON Kind&Free Moisturising Skin Tint Foundation 082 Golden Ivory 30 ml

  • Ľahko krycí make-up
  • Konzistencia make-upu: tekutá
  • Make-up RIMMEL LONDON s objemom 30 ml
  • Pre všetky typy pleti
  • Odtieň bude najlepšie sedieť stredne tmavej pleti

Zloženie

AQUA/WATER/EAU, DICAPRYLYL CARBONATE, DICAPRYLYL ETHER, GLYCERIN, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, SODIUM CHLORIDE, ZINC OXIDE [nano], TRI(POLYGLYCERYL-3/LAURYL) HYDROGENATED TRILINOLEATE, STEARALKONIUM BENTONITE, SILICA, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, MICA, PROPYLENE CARBONATE, TOCOPHEROL, PANTHENOL, SODIUM BENZOATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, CHLORPHENESIN, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, METHICONE, PANTOLACTONE, BHT, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, [May Contain/Peut Contenir/ +/-:TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499)].

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Make-up

Špecifikácia

Špecifikácia Vegan
Typ pleti Všetky typy

Vlastnosti

Vlastnosti Dlhotrvajúci
Účinok Dlhotrvajúci, Hydratačný

Balenie

Typ balenia Tuba
Objem 30 ml

Konzistencia

Konzistencia Tekutá

Krytie

Krytie Ľahko krycí

Odtien

Odtien Medium
Kód:  DEKO7611
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3616304530401

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03