Obnoviť stránku

Ricoh SP 201NW

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Ricoh SP 201NW

Kompaktná a rýchla tlačiareň

Kvalitná, finančne veľmi dostupná laserová tlačiareň Ricoh SP 201NW zaistí ekonomickú prevádzku za cenu bežnej atramentovej tlačiarne. Vďaka softvéru a štandardu GDI spracováva tlač počítač, takže tlačiareň nie je toľko zaťažovaná a stačí jej len vstavaná pamäť 32 MB na to, aby zvládala vysoké tlačové zaťaženie. Možnosti pripojenia ponúka bežne dostupné USB 2.0 alebo pre viacerých používateľov praktickejšie LAN či WiFi pripojenie vďaka zabudovanej sieťovej karte. Zariadenie je dodávané so štartovacou kazetou na 700 strán.


 Laserová tiskárna Ricoh SP 201NW

Jednoduchá obsluha

Ovládací panel tlačiarne Ricoh SP 201NW je používateľsky príjemný. Zobrazuje jasné pokyny, ktoré sú ľahko pochopiteľné. Osadiť je možné dva objemy kartridže, pričom s tou väčšou zaobstaráte až 2 600 výtlačkov.


 Laserová tiskárna Ricoh SP 201NW

Rýchla a produktívna

S krátkou dobou zahrievania menej ako 25 sekúnd a rýchlou tlačou s rýchlosťou 22 strán za minútu zvyšuje toto zariadenie produktivitu vašej kancelárie. Zásobník na papier zvládne pojať až 150 listov papiera.


 Laserová tiskárna Ricoh SP 201NW

Extrémne spoľahlivá

Táto tlačiareň je vyrobená z kvalitných materiálov a má spoľahlivú konštrukciu. Zariadenie je schopné zvládať záťaž až 20 000 strán za mesiac, čo z neho robí skvelého pomocníka do domácich pracovní a malých kancelárií.

Parametre a špecifikácia

Typ

Farba tlače Čiernobiela

Pripojenie

Pripojenie USB, LAN, WiFi

Podporované formáty papiera

Formáty papiera A4, A5, A6

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum 22 str./min.
Vstupný zásobník 150 listov
Maximálne mesačné zaťaženie 20 000 str./měsíc

Rozmery

Výška 165 mm
Hĺbka 360 mm
Šírka 402 mm

Výbava

Displej Bez displeja

Farba

Farba Sivá
Kód:  RZ002a
Produktové číslo:  407210
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06