Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

RICOH GR III čierny

5 2 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
910,80 €

RICOH GR III čierny

Hmotnosť fotoaparátu: 275 g
RICOH GR III

Parametre tohto tovaru

            

Ohnisková vzdialenosť:

28 mm

Svetelnosť:

Min. f2.8, max. f16

Uhlopriečka displeja:

3"

Rozlíšenie snímača:

24,24 Mpx

            

Maximálna ISO:

102400

Maximálne rozlíšenie videa:

FullHD (1 920 × 1 080)

Výdrž batérie:

200 snímok

Pokročilé funkcie:

Dotykový displej, vyklápací blesk, 3-osý stabilizátor obrazu, Wi-Fi, Bluetooth, NFC

Kompaktný digitálny fotoaparát RICOH GR III so špičkovou výbavou

Digitálny fotoaparát RICOH GR III ponúka v kompaktnom tele špičkovú výbavu, ktorej dominuje 24,24 Mpx obrazový snímač s veľkosťou APS-C, výkonný obrazový procesor GR Engine šiestej generácie a širokouhlý monofokálny objektív so svetelnosťou f/2.8, ktorý zaznamená úžasné snímky s vynikajúcou ostrosťou a prirodzenou reprodukciou farieb. Konštrukcia z horčíkovej zliatiny zaisťuje vysokú odolnosť fotoaparátu, vďaka čomu sa stane ideálnym spoločníkom aj pri fotografovaní v teréne.


Kompaktní rozměry

Kompaktná veľkosť a vynikajúca ergonómia

Vďaka kompaktným rozmerom a nízkej hmotnosti môžete digitálny fotoaparát RICOH GR III nosiť neustále pri sebe. Ovládacie prvky sú usporiadané tak, aby bolo ovládanie maximálne intuitívne. Vedľa spúšte nájdete otočný volič režimov a zadnej strane dominuje 3" LCD displej s jemným rozlíšením 1,037 Mpx.

CMOS APS-C snímač

Špičkový obrazový snímač

Fotoaparát RICOH GR III je vybavený 24,24 Mpx obrazovým snímačom CMOS veľkosti APS-C, ktorý disponuje veľkým dynamickým rozsahom a anti-aliasingovou štruktúrou bez filtrov, využívajúcou charakteristiku šošovky s vysokým rozlíšením na reprodukciu detailov vo vysokom rozlíšení.

Kvalitní optika

Vysoko kvalitná optika fotoaparátu RICOH GR III

Objektív GR využíva optický systém šiestich prvkov v štyroch skupinách pri zachovaní ohniskovej vzdialenosti 18,3 mm (ekvivalent formátu 35 mm: 28 mm) a vynikajúcej svetelnosti f2,8. Vďaka vysoko presnému tvarovaniu šošovky je maximálne potlačené skreslenie a chromatická aberácia. Výsledkom sú dokonale čisté a ostré snímky.

3osá stabilizácia obrazu

3-osá stabilizácia obrazu

Pokročilá stabilizačná technológia Shake Reduction minimalizuje chvenie na troch osiach, vrátane sklonu, stúpania či rolovania, čím sú efektívne skrátené časy uzávierky v 4 stupňoch na vytváranie dokonale ostrých snímok za každej situácie.

Detekce tváře

Ultra rýchly autofocus

Na presné zaostrovanie objektov využíva digitálny fotoaparát RICOH GR III vysokorýchlostný hybridný AF s fázovou detekciou a detekciou kontrastu. Vyberať môžete z 8 režimov automatického zaostrenia vrátane sledovania pohybujúcich sa objektov. Nechýba ani inteligentná funkcia na detekciu tváre a jeho automatické zaostrenie.

Dotykové zaostřování

Intuitívne zaostrovanie dotykom

3" LCD displej fotoaparátu RICOH GR III podporuje dotykové operácie na priamu kontrolu nad AF pomocou dotykových a posuvných gest. Môžete tiež zaostriť a zachytiť snímky pri pohybe rámčeka AF na rýchle fotografovanie v ľubovoľnom type kompozície.

Přizpůsobitelné ovládání

Individuálne prispôsobenie ovládania fotoaparátu

Pre maximálne pohodlné ovládanie umožňuje fotoaparát RICOH GR III manuálne prispôsobiť režim páčky ADJ a tlačidlá Fn na rýchle vyvolanie najpoužívanejších funkcií fotoaparátu. Medzi jednotlivými nastaveniami je možné prepínať pomocou voliča režimov U1/U2/U3 a prispôsobiť tak ovládanie na mieru konkrétnej fotografickej situácii.

Kreativní režimy

Kreatívne režimy a obrazové efekty

Digitálny fotoaparát RICOH GR III ponúka množstvo kreatívnych funkcií, ktoré plne rozvinú váš tvorivý potenciál. K dispozícii sú špeciálne režimy na intervalové snímanie, multiexpozíciu a rad funkcií na pokročilú korektúru farieb, vylepšenie ostrosti, tónovanie snímok, aplikáciu farebných efektov či obľúbený HDR režim.

Makro režim

Vysoko kvalitné makro snímky fotoaparátu RICOH GR III

V režime Makro fotoaparát umožňuje zaostriť objekt vo vzdialenosti 6 až 12 centimetrov od konca objektívu. To prináša takmer rovnaké zväčšenie 0,35×, ako keby bol pripojený makro objektív. Výsledkom sú pôsobivé snímky detailov s profesionálnym bokeh efektom.

Integrovaný ND filter

Integrovaný ND filter

Pomocou vstavaného ND filtra ľahko docielite rozmazanie pozadia aj pri jasných vonkajších záberoch a maximálnom nastavení clony. Ľahko tak zachytíte plynulý pohyb objektu s nízkou rýchlosťou uzávierky pre širokú škálu fotografických výrazov.


Dust Removal II

Ultrasonické čistenie Dust Removal II

Technológia Dust Removal II využíva vibrácie ultrazvukových vĺn na dôkladné odstránenie prachových častíc a nečistôt pred obrazovým senzorom. Efektívne tak zabraňuje zachyteniu rušivých čiastočiek na fotografiách.

Mobilní aplikace Image Sync

Prepojenie s mobilnou aplikáciou Image Sync

Digitálny fotoaparát RICOH GR III je vybavený bezdrôtovou technológiou Bluetooth 4.2, ktorá umožňuje prepojiť fotoaparát s mobilnou aplikáciou Image Sync na pohodlné prenášanie snímok a ich zdieľanie na sociálnych sieťach či ovládanie fotoaparátu na diaľku. K dispozícii je tiež podpora WiFi a NFC bezdrôtového pripojenia.


Parametre a špecifikácia

Typ a funkcie

Typ Kompakt
Vlastnosti Statívový závit, Sánky na blesk

Snímač

Maximálne ISO 102 400

Video

Podporované rozlíšenie videa Full HD 16:9 (1920 × 1080)

Objektív

Typ objektívu Pevné ohnisko
Optická stabilizácia objektívu Nie
Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 28 mm
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti f/2,8
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti f/2,8
Najkratšia zaostriteľná vzdialenosť 10 cm

Displej

Uhlopriečka displeja 3 " (7,62 cm)
Funkcie displeja Pevný, Živý náhľad (Live View)
Rozlíšenie displeja 1,04 Mpx

Rozmery a hmotnosť

Šírka 10,94 cm
Výška 6,19 cm
Hĺbka 3,32 cm
Hmotnosť 0,26 kg

Pamäť a ukladanie

Podporované formáty RAW , JPEG
Typ pamäťovej karty SD, SDHC, SDXC
Vnútorná pamäť 2 048 MB (2 GB)

Batéria

Typ napájania Akumulátor
Výdrž batérie 200 snímok

Farba

Farba Čierna

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania Rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie Bluetooth
Audio/Video Mini HDMI, A/V (TV výstup)

Obsah balenia

Obsah balenia Popruh/pútko
Kód:  RZ351b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  15038
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03