Obnoviť stránku

Ricoh Aficio MP 2501SP

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Ricoh Aficio MP 2501SP

Rychlý tisk

Veľa pokročilých funkcií

Ricoh Aficio MP 2501SP je multifunkčná tlačiareň, ktorá je schopná spracovávať aj formát A3. Vďaka prepracovaným funkciám ponúka vysokú produktivitu, ktorú ocení každé rušné prostredie. Farebný skener, obojstranná tlač a možnosť kopírovania preukazov je v prípade tohto modelu štandardom. K efektívnej práci prispieva aj veľmi intuitívne ovládanie na farebnom dotykovom displeji.


Viac používateľov, jedna tlačiareň

Tlačiareň je vybavená kontrolérom Ricoh novej generácie typu GWNX, ktorý prináša možnosť individuálneho nastavenia pre každého používateľa. Nech už sú vaše potreby akékoľvek, tlačiareň MP 2501SP je pripravená dokončiť akúkoľvek úlohu teraz aj v budúcnosti.

Balenie neobsahuje štartovací toner. Pri inštalácii je nutná asistencia technika spoločnosti Ricoh, aby bola zachovaná záruka.

Plná kontrola
Kód:  RZ022
Produktové číslo:  MP2501SP
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06