Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Richter Czech RS.60.EDK

5 1 hodnotení
218,75 €

Richter Czech RS.60.EDK

Obzeráte sa po bezpečnom a zároveň lacnejšom riešení na ukrytie menšieho množstva financií alebo dôležitých dokladov? Potom teda vás zaujme sejf, ktorý pre vás bude tým správnym rozhodnutím. Domáci sejf Richter Czech RS.60.EDK sa radí k produktom, ktoré sú medzi používateľmi jedny z najobľúbenejších. Zvládne totiž uschovať aj dokumenty vyššej dôležitosti, aj menšiu sumu peňazí. Sejf do hotela Richter Czech je svojimi rozmermi vhodný na uschovanie peňazí, dokladov alebo šperkov. Žiadny strach so zabudnutím kódu – v prípade neistoty sejf otvoríte náhradným kľúčom umiestneným na recepcii. Sejf môžete umiestniť voľne kdekoľvek v priestore, nečakajú vás tak starosti s vŕtaním do steny. Ako dôležitý aspekt je potrebné spomenúť, že sejf – oproti trezoru – nie je vybavený certifikátom zámku a plášťa. Nie je ale na mieste sa obávať o bezpečie vašich vecí, chýba síce certifikát, ale tento fakt je vyvážený nižšou obstarávacou cenou sejfu. Otváranie sa uskutočňuje cez elektronický zámok, ku ktorému stačí poznať kód. Zabudovaný LCD displej zvyšuje používateľský komfort, keď nad ním máte absolútnu kontrolu. Farba povrchu Richter Czech RS.60.EDK je sivá. S kvalitnou ochranou sa už nebudete musieť strachovať o svoje cenné predmety.

Rozhodujúce parametre Richter Czech RS.60.EDK

  • Domáci sejf sa ľahko ovláda a vzhľadom na jeho rozmery ho aj bez problémov schováte
  • Hotelový sejf ponúka uschovanie menšej sumy peňazí alebo napríklad pasu
  • Zamykanie sejfu Richter Czech RS.60.EDK je zaistené za pomoci elektronického zámku
  • Netreba žiadne kotvenie, sejf môže byť umiestnený voľne do priestoru
  • Objem: 90 l

Ďalšie vlastnosti sejfu Richter Czech RS.60.EDK

Než si sejf zaobstaráte, rozmyslite si, čím ho naplníte. Sejf Richter Czech RS.60.EDK sa radí svojimi rozmermi medzi stredné produkty tohto radu. Vonkajšie rozmery sú po odmeraní 60 × 45 × 40 cm. Čo sa týka vnútorných rozmerov, tie potom predstavujú 59,6 × 44,6 × 34 cm. Vyššia hmotnosť sejfu nezvyšuje bezpečí v ňom uschovaných predmetov. Všetko je otázka opláštenia. Hmotnosť je uvádzaná predovšetkým z praktického dôvodu, napríklad pri sťahovaní. Tento produkt Richter Czech disponuje hmotnosťou 27 kg. Objem predmetov určených na úschovu potom môže predstavovať maximálne 90 l.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Oblasť využitia Zabezpečenie

Vlastnosti

Typ trezora Domáci trezor, Hotelový trezor
Ukotvenie Do steny, Do podlahy, Do nábytku, Voľne stojací
Objem 90 l
Zámok Elektronický na kód
Ďalšie vlastnosti Displej

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 60 cm
Vonkajšia hĺbka 40 cm
Vonkajšia šírka 45 cm
Hmotnosť 27 kg

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 59,6 cm
Vnútorná šírka 44,6 cm
Vnútorná hĺbka 34 cm

Farba

Farba Sivá
Kód:  RICH878
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0849-40821

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03