Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Richter Czech RS.17.EDN.H

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Richter Czech RS.17.EDN.H

Ocitli ste sa v situácii, keď nutne potrebujete nejaké bezpečné, ale pritom lacnejšie riešenie na schovanie menšieho objemu peňazí a dôležitých dokumentov? Pokiaľ áno, potom vaše potreby jednoducho vyrieši sejf. Sejf do domácnosti Richter Czech RS.17.EDN.H sa radí k najobľúbenejším produktom v tejto sekcii. Zvládne totiž uschovať aj dokumenty vyššej dôležitosti, aj menšiu sumu peňazí. Aby bola zaistená čo najväčšia bezpečnosť, treba sejf pripevniť do steny a do podlahy. Dôležitým aspektom tiež môže byť to, že sejfy nemajú, oproti trezorom, certifikovaný zámok a plášť. Nie je ale na mieste sa obávať o bezpečie vašich vecí, navyše namiesto chýbajúceho certifikátu oceníte nižšiu obstarávaciu cenu sejfu. Otváranie je zaistené elektronickým zámkom, do ktorého jednoducho zadáte kód. Farba povrchu Richter Czech RS.17.EDN.H je hnedá. Kvalitná ochrana vám prinesie do života pokoj, vďaka nej sa totiž nemusíte strachovať o svoje cennosti.

Významné vlastnosti Richter Czech RS.17.EDN.H

  • Domáci sejf sa ľahko ovláda a vzhľadom na jeho rozmery ho aj bez problémov schováte
  • Zamykanie sejfu Richter Czech RS.17.EDN.H sa uskutočňuje za pomoci elektronického zámku
  • Na upevnenie do steny a do podlahy sú predpripravené otvory na povrchu
  • Objem: 4 l

Rozmery sejfu Richter Czech RS.17.EDN.H

Než si zaobstaráte sejf, mali by ste poznať, ktoré veci potrebujete zabezpečiť. Sejf Richter Czech RS.17.EDN.H patrí svojimi rozmermi medzi menšie produkty vo svojej sekcii. Konkrétne vonkajšie rozmery sú 17 × 23 × 17 cm. Vnútorné rozmery potom predstavujú 16,8 × 22,8 × 11 cm. V žiadnom prípade sa nerovná, že čím vyššia hmotnosť sejfu, tím vyššie bezpečie. To má priamu súvislosť s opláštením. U samotnej hmotnosti by mal byť zohľadnený fakt, či plánujete výrobok sťahovať. Tento produkt Richter Czech bol vyrobený s hmotnosťou 2,63 kg. Objem predmetov určených na úschovu potom môže predstavovať maximálne 4 l.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Hnedá

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 17 cm
Vonkajšia hĺbka 17 cm
Vonkajšia šírka 23 cm
Hmotnosť 2,63 kg

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 16,8 cm
Vnútorná šírka 22,8 cm
Vnútorná hĺbka 11 cm

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie

Vlastnosti

Typ trezora Domáci trezor
Ukotvenie Do steny, Do podlahy
Objem 4 l
Zámok Elektronický na kód
Kód:  RICH806
Produktové číslo:  0849-0035

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01