Obnoviť stránku

Richter Czech RS.38.SK

Garancia najlepšej ceny
141,90 €

Richter Czech RS.38.SK

Potrebujete spoľahlivé, ale pritom neveľmi nákladné riešenie na uschovanie menšej sumy peňazí či dokladov? Potom teda je pre vás sejf tým správnym rozhodnutím. Bezpečnostná schránka Richter Czech RS.38.SK sa teší obľube vďaka nespočetnému množstvu využití. Vie totiž ochrániť predmety rôzneho charakteru aj objemu. Domáci sejf Richter Czech RS.38.SK môžeme zaradiť medzi najobľúbenejšie produkty tejto kategórie. Ochráni totiž aj menšiu sumu peňazí, aj šperky, prípadne dôležité dokumenty. Je dobré vedieť, že tento sejf je určený na umiestnenie kamkoľvek do priestoru, čím je vyriešené neobľúbené vŕtanie do stien. Dôležitým aspektom tiež môže byť to, že sejfy nemajú, oproti trezorom, certifikovaný zámok a plášť. To ale neznamená, že by ste sa mali o bezpečie svojich vecí báť, navyše namiesto chýbajúceho certifikátu oceníte nižšiu obstarávaciu cenu sejfu. Odomykanie je zaistené pomocou kľúča, bez zadávanie zložitých číselných kódov. Farba sejfu Richter Czech RS.38.SK je sivá. So spoľahlivou a kvalitnou ochranou sa dočkáte pokoja, keďže sa nemusíte o svoje cennosti strachovať.

Zásadné prednosti Richter Czech RS.38.SK

  • Domáci sejf ponúka jednoduché intuitívne ovládanie a rozmery príjemné na skladovanie
  • S bezpečnostnou schránkou využijete rôzne možnosti použitia
  • Zamykanie sejfu Richter Czech RS.38.SK je zaistené pomocou kľúča
  • Žiadne vŕtanie, stačí voľne postaviť do priestoru
  • Objem: 20,8 l

Rozmery sejfu Richter Czech RS.38.SK

Pred samotnou kúpou sejfu treba zvážiť, aké veci v ňom budete chcieť zabezpečiť. Sejf Richter Czech RS.38.SK sa svojimi rozmermi radí medzi stredné produkty svojej kategórie. Rozmery vonkajších strán sú 38,2 × 41 × 20 cm. Vnútorné rozmery potom predstavujú 36,3 × 39 × 14,7 cm. Vyššia hmotnosť sejfu sa nerovná automaticky aj vyššie zabezpečenie. To viac súvisí s jeho opláštením. U samotnej hmotnosti by mal byť zohľadnený fakt, či plánujete výrobok sťahovať. Tento produkt Richter Czech má hmotnosť 16,83 kg. Objem predmetov určených na úschovu potom môže predstavovať maximálne 20,8 l.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Oblasť využitia Zabezpečenie

Vlastnosti

Typ trezora Bezpečnostná schránka, Domáci trezor
Ukotvenie Do steny, Voľne stojací, Vstavaný
Objem 20,8 l
Zámok Na kľúč
Certifikácia Necertifikovaný

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 38,2 cm
Vonkajšia hĺbka 20 cm
Vonkajšia šírka 41 cm
Hmotnosť 16,83 kg

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 36,3 cm
Vnútorná šírka 39 cm
Vnútorná hĺbka 14,7 cm

Farba

Farba Sivá
Kód:  ROCHsf02
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0849-43426

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16