Obnoviť stránku

Richter Czech RS.30.EDK

4,7 17 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
99,90 €

Richter Czech RS.30.EDK

Hodilo by sa vám nejaké finančne menej nákladné, ale pritom spoľahlivé riešenie na schovanie menšieho objemu peňazí a dôležitých dokumentov? Tak je sejf pre vás tou správnou voľbou. Sejf do domácnosti Richter Czech RS.30.EDK sa radí k najobľúbenejším produktom v tejto sekcii. Hravo obsiahne menšiu hotovosť a uchová ju v bezpečí. Na zaistenie čo najväčšej bezpečnosti je odporúčané, aby ste sejf pripevnili do steny. K podstatným aspektom patrí, že sejf nedisponuje, na rozdiel od trezora, certifikátom zámku a plášťa. To ale neznamená, že by ste sa mali o bezpečie svojich vecí báť, fakt chýbajúceho certifikátu je kompenzovaný nižšou obstarávacou cenou sejfu. Otváranie sa uskutočňuje pomocou elektronického zámku, kam iba zadáte kód. Pred prípadným vniknutím je chránený kvalitným jednoplášťovým opevnením. Farba povrchu Richter Czech RS.30.EDK je antracitová. So spoľahlivou a kvalitnou ochranou sa dočkáte pokoja, keďže sa nemusíte o svoje cennosti strachovať.

Dôležité vlastnosti Richter Czech RS.30.EDK

  • U domáceho sejfu oceníte jeho skladnosť a jednoduchosť v ovládaní
  • Zamykanie sejfu Richter Czech RS.30.EDK prebieha za pomoci elektronického zámku
  • Jednovrstvový plášť
  • Na pripevnenie do steny sú pripravení v schránke otvory
  • Objem: 29 l

Rozmery sejfu Richter Czech RS.30.EDK

Než si zakúpite ten správny sejf, je dôležité premyslieť si obsah, ktorý budete chcieť zabezpečiť. Sejf Richter Czech RS.30.EDK býva vďaka svojim rozmerom radený medzi stredné produkty vo svojej kategórii. Rozmery vonkajších strán sú 30 × 38 × 30 cm. Vnútorné rozmery potom predstavujú 29,6 × 37,6 × 25,9 cm. Sejf je bezpečnejší, pokiaľ má kvalitné opláštenie, jeho hmotnosť hrá v tomto minimálnu rolu. Hmotnosť je uvádzaná predovšetkým z praktického dôvodu, napríklad pri sťahovaní. Tento produkt Richter Czech dosahuje hmotnosť 11,8 kg. Samotný objem vecí, ktoré môžete vnútri uschovať, potom predstavuje 29 l.

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Napájanie Na batérie

Vlastnosti

Typ trezora Domáci trezor
Ukotvenie Do steny
Plášť Jednoplášťový
Objem 29 l
Zámok Elektronický na kód
Certifikácia Necertifikovaný

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 30 cm
Vonkajšia hĺbka 30 cm
Vonkajšia šírka 38 cm
Hmotnosť 11,8 kg

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 29,6 cm
Vnútorná šírka 37,6 cm
Vnútorná hĺbka 25,9 cm

Farba

Farba Antracitová
Kód:  RICH447
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0849-34370

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07