Obnoviť stránku

Richter Czech RS.23.SK

Garancia najlepšej ceny
72,90 €

Richter Czech RS.23.SK

Chcete si zaobstarať spoľahlivé, ale neveľmi finančne náročné riešenie na schovanie menšieho objemu peňazí a dôležitých dokumentov? Pokiaľ áno, potom vás zaujme sejf, ktorý pre vás bude tým správnym rozhodnutím. Bezpečnostná schránka Richter Czech RS.23.SK sa teší obľube vďaka nespočetnému množstvu využití. Dokáže totiž ochrániť predmety rôzneho charakteru aj veľkosti. Domáci sejf Richter Czech RS.23.SK náleží k produktom, ktoré sa medzi používateľmi tešia najväčšej obľúbenosti. Diskrétne totiž uschová zmluvy, listy, menšiu sumu peňazí alebo šperky nižšej hodnoty. Sejf je možné kedykoľvek postaviť voľne do priestoru, nebudete si tak musieť lámať hlavu s vŕtaním ani ďalším upevňovaním. Čo je ešte dôležité spomenúť, že sejf, na rozdiel od trezora, nie je vybavený certifikátom zámku a plášťa. V žiadnom prípade to však neznamená, že by ste sa mali o svoje veci báť, navyše je chýbajúci certifikát vyvážený príjemnou obstarávacou cenou sejfu. Sejf odomknete na kľúč, nehrozí tak napríklad odpozorovanie číselného kódu. Farba povrchu Richter Czech RS.23.SK je sivá. Účinná a kvalitná ochrana je základom pre život bez strachu o vaše cennosti.

Podstatné prednosti Richter Czech RS.23.SK

  • Domáci sejf je u svojich používateľov obľúbený pre jednoduchosť ovládania a sympatickú skladnosť
  • Výhodou je takmer univerzálne použitie
  • Zamykanie sejfu Richter Czech RS.23.SK prebieha pomocou kľúča
  • Sejf môže stáť voľne v priestore bez nutnosti kotvenia do steny
  • Objem sejfu: 9,8 l

Ďalšie parametre sejfu Richter Czech RS.23.SK

Než si zaobstaráte sejf, mali by ste poznať, ktoré veci potrebujete zabezpečiť. Sejf Richter Czech RS.23.SK svojimi rozmermi zapadá medzi malé produkty vo svojej sekcii. Presné vonkajšie rozmery dosahujú 23 × 33 × 20 cm. Vnútorné rozmery potom predstavujú 21 × 31 × 14,7 cm. Vyššia hmotnosť sejfu sa nerovná automaticky aj vyššie zabezpečenie. To viac súvisí s jeho opláštením. U samotnej hmotnosti by mal byť zohľadnený fakt, či plánujete výrobok sťahovať. Tento produkt Richter Czech má od výrobcu hmotnosť 9,388 kg. Objem predmetov určených na úschovu potom môže predstavovať maximálne 9,8 l.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Oblasť využitia Zabezpečenie

Vlastnosti

Typ trezora Bezpečnostná schránka, Domáci trezor
Ukotvenie Do steny, Voľne stojací, Vstavaný
Objem 9,8 l
Zámok Na kľúč
Certifikácia Necertifikovaný

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 23 cm
Vonkajšia hĺbka 20 cm
Vonkajšia šírka 33 cm
Hmotnosť 9,39 kg

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 21 cm
Vnútorná šírka 31 cm
Vnútorná hĺbka 14,7 cm

Farba

Farba Sivá
Kód:  ROCHsf01
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0849-43419

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18