Obnoviť stránku

Ricatech PR78 Emmeline Cognac Brown

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Ricatech PR78 Emmeline Cognac Brown

Patríte medzi vyznávačov retro štýlu? Kúpte si prenosné rádio Ricatech Emmeline. Je to skvelý prístroj, ktorý má rad moderných funkcií a úžasný retro dizajn. Vďaka klasickému FM tuneru a teleskopickej anténe naladíte všetky dostupné rozhlasové stanice. Nájdete tu tiež univerzálny AUX vstup, vďaka ktorému môžete počúvať hudbu aj z iných audio zariadení. Stereo reproduktory sú vstavané a poskytnú slušnú zvukovú kvalitu. Rádio si môžete pustiť aj do slúchadiel. Praktický popruh umožňuje nosiť toto rádio kedykoľvek a kdekoľvek. Vďaka elegantnej nostalgickej koženej povrchovej úprave sa stane vašou ozdobou. 

Kľúčové vlastnosti

  • FM tuner a teleskopická anténa
  • AUX vstup
  • vstavané reproduktory 2× 1 W
  • výstup na slúchadlá
  • funkcia sleep
  • rádiobudík
  • napájanie zo siete alebo pomocou batérií

Hudba na dobrú noc i dobré ráno

Počúvate radi hudbu tesne pred spaním? Poteší vás funkcia sleep, vďaka ktorej sa rádio automaticky vypne za taký dlhý čas, ako si ho nastavíte. A ráno sa opäť šikovným rádiobudíkom môžete nechať príjemne prebudiť. 

 

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Výkon 1 W

Funkcie

Funkcie Budenie rádiom, Vypnutie pri zaspávaní – Sleep

Ukazovateľ času

Ukazovateľ času Digitálny
Kód:  WH0467a6
Produktové číslo:  PR78 Brown

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01