Obnoviť stránku

RHA T20i

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

RHA T20i

V prípade, že hľadáte skutočnú kvalitu, už ďalej nehľadajte. Práve ste na správnom mieste. Tieto audiofilské in-ear slúchadlá s výmennými filtrami od spoločnosti RHA potešia aj ozajstného vyznávača kvalitnej reprodukcie. Pri vývoji sa hľadalo revolučné riešenie a nešetrilo sa na použitých materiáloch. Preto je telo slúchadiel vyrobené z ultrapevnej antikorovej ocele. Vďaka tomu a vďaka výmenným skrutkovacím filtrom si slúchadlá poradia s tvrdou rockovou hudbou aj s jemným jazzom a produkujú basy s jasnými kontúrami.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné a výkonné slúchadlá aj pre skutočných znalcov
  • Patentovaný systém tvarovateľných mostíkov na vedenie kábla za uchom
  • Revolučné meniče na neprekonateľnú reprodukciu napriek veľkosti (dvojcievkový meniča DualCoil)
  • Systém výmenných filtrov na finálne doladenie zvukovej charakteristiky
  • Vynikajúca zvuková izolácia na počúvanie aj v hlučnejšom prostredí
  • Veľký výber koncoviek pre každé ucho (v nerezovom zakladači)
  • Trojtlačidlové ovládanie kompatibilné s produktmi Apple

Úplne dokonalé

Britská spoločnosť RHA je špecialista na výrobu vysoko kvalitných slúchadiel. Model RHA T20i sú technicky vycibrené slúchadlá bez kompromisov. Sluchadlá izolujú okolitý hluk v každom prostredí a poskytujú dokonalý komfort doma aj na cestách. Vynikajú patentovaným systémom uchytenia, kedy je kábel umiestnený za uchom. To prináša pohodlnejšie nosenie a dokonalejšiu zvukovú izoláciu. Vďaka množstvu nadstavcov v rôznych veľkostiach a tvaroch každému výborne sadnú. So sadou skrutkovacích akustických filtrov (basový, výškový a referenčný) si vyladíte zvuk presne podľa predstáv.

Prepracované DualCoil meniče

Zatiaľčo bežné meniče využívajú jednej cievky a pevného kruhového magnetu, pri meničoch DualCoil nájdeme prstencový magnet a dve sústredne uložené cievky. Tie sú pripojené k špeciálnej membráne s dvoma vyvýšenými prstencami. Každá z cievok sa následne stará iba o polovicu prenášaného frekvenčného pásma a môže pre ňu byť lepšie prispôsobená. Výsledkom je nielen výrazne presnejšie kontrola kmitania membrány v extrémnych dynamických polohách, ale aj vyššia efektivita a údernejší zvukový prejav, než môžu ponúknuť klasické meniče.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Sivá
Kód:  RHA011b
Produktové číslo:  RHA T20i
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19