Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

REXONA Sexy & Orchid Duopack

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

REXONA Sexy & Orchid Duopack

Odštartujte svoj deň tým najlepším spôsobom – osviežujúcou sprchou so sprchovým gélom Rexona Orchid Fresh. Telo tak doslova nabijete novou silou zahalenou do nádhernej kvetinovej vône orchideí. Pred odchodom do práce, školy či len na nákup si nezabudnite nastriekať antiperspirant Rexona Sexy Bouquet. Tento sprej vás podrží vo chvíľach, keď sa zapotíte. Zabráni tvorbe potu a je veľmi účinný proti nepríjemnému telesnému pachu. Navyše sa pýši patentovanou technológiou MotionSense. Podčiarknite svoju charizmu s touto kozmetickou súpravou Rexona. Vaše okolie si to určite všimne.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej súpravy Rexona Sexy & Orchid Duopack

  • Kozmetická súprava je určená pre ženy
  • Gél je vhodný na ranné osvieženie
  • Rexona sprchový gél obsahuje divoké orchidey
  • Produkt je možné kombinovať s antiperspirantom
  • Antiperspirant je mimoriadne účinný proti zápachu a tvorbe potu
  • Technológia MotionSense – čím viac pohybu, tým vyššia účinnosť
  • Jemná kvetinová vôňa antiperspirantu vás zaujme
  • Sprej Rexona neobsahuje alkohol
  • Antiperspirant je veľmi šetrný ku všetkým typom pokožky
  • Anatomické tvarovanie spreja pre pohodlnú aplikáciu

Najlepší štart do nového dňa s gélom Rexona

So sprchovým gélom Rexona Orchid Fresh nebude ranné prebudenie už nikdy problém. Zažite maximálne ranné osvieženie, ktoré tento sprchový gél značky Rexona ponúka. Tento sprchový gél je navrhnutý tak, aby vám dodal silu a energiu už počas vašej rannej sprchy. Hlavnými zložkami tohto gélu Rexona sú divoké orchidey, ktoré vás ihneď rozhýbu a príjemne prebudia. Sprchový gél Orchid Fresh je je vhodný pre ženy.

Hlavné zložky:
Unikátne zloženie a divoké orchidey ponúkajú maximálne osvieženie pre váš deň.

Aplikácia:
Sprchový gél naneste na navlhčenú pokožku, potom umyte vaše telo a po umytí gélom ho dôkladne opláchnite. V prípade kontaktu gélu s očami ich okamžite vypláchnite vodou.

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium chloride, Benzophenone-4, Citric acid, Cocomide Mea, Disodium EDTA, Glycerin, Menthol, Parfum, PPG-6, Sodium benzoate, Sodium chloride, Sodium sulfate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 19140, CI 42090

Obklopte sa kvetinovou vôňou v spreji

Mimoriadne účinný antiperspirant v spreji z radu Rexona Fragrance perfektne chráni proti nadmernému poteniu aj zápachu. Rexona Sexy Bouquet je 48-hodinový antiperspirant, ktorého základ tvorí jemná vôňa bielych kvetov vrátane jazmínu, namiešaná s bohatými tónmi ruží a broskýň a doplnená hrejivou vanilkou. Antiperspirant je veľmi šetrný k pokožke. Vďaka patentovanej technológii MotionSense reaguje priamo na pohyb, takže funguje tým intenzívnejšie, čím viac ste v pohybe.

Patentovaná technológia MotionSense
Patentovaná technológia, vďaka ktorej váš deodorant spozná, ako intenzívne sa pohybujete a tomu prispôsobí svoju účinnosť. Ide o systém unikátnych mikrokapsúl obsiahnutých v antiperspirante. Tieto mikrokapsuly sa pri pohybe uvoľňujú, čím pôsobia v tú správnu chvíľu – teda už pred začiatkom potenia.
Aplikácia:
Sprej aplikujte priamo na pokožku zo vzdialenosti 15 cm. Používajte len do podpazušia.


Zloženie:
Butane, Isobutane, Propane, Aluminum chlorohydrate, Cyclopentasiloxane, PPG-14 butyl ether, Parfum, Disteardimonium hectorite, Propylene carbonate, Caprylic/capric triglyceride, Gelatin crosspolymer, Cellulose gum, Sodium benzoate, Aqua, Hydrated silica, Sodium starch octenylsuccinate, Maltodextrin, Hydrolysed corn starch, Silica, BHT, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool

Kód:  SG442
Produktové číslo:  8584057006557
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07