Obnoviť stránku

REVUELE Bioactive Skincare V-shape Day 50 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

REVUELE Bioactive Skincare V-shape Day 50 ml

Radi skúšate rôzne kozmetické prípravky? Alebo ste ešte nenašli presne tú starostlivosť, ktorá by vašej pleti vyhovovala, takže ju často meníte? A vaša peňaženka je ľahšia a ľahšia? Tak to pre vás bude kozmetika REVUELE skvelým riešením. Je veľmi kvalitná, účinná a cenovo dostupná pre každého. Pleťový krém Bioactive Skincare V-shape je obnovujúca a omladzujúca starostlivosť vhodná pre zrelú pokožku. Regeneruje a podporuje produkciu kolagénu, vďaka tomu vyhladzuje pleť a redukuje už vzniknuté vrásky. Retinol zaistí, že je pokožka dokonale rozjasnená. Pri pravidelnom užívaní krému Bioactive Skincare V-shape bude vaša pleť mladistvá a svieža.

Kľúčové vlastnosti pleťového krému REVUELE Bioactive Skincare V-shape Day 50 ml

  • Vysoko účinná a cenovo dostupná kozmetika REVUELE
  • Pleťový krém s výživnými a regeneračnými účinkami
  • Pre zrelú pleť
  • Vyhladzuje, stimuluje tvorbu kolagénu
  • Rozjasňuje a vyrovnáva tón pleti
  • Zložky prírodného pôvodu
  • Bioactive Skincare V-shape Cream zanechá vašu pleť mladistvú a sviežu

Aktívne látky:
Peptidy: majú hlboký biologický účinok, stimulujú tvorbu kolagénu a elastínu a každý večer pôsobia na vypnutie pokožky.
Retinol: urýchľuje metabolické procesy v dermoepidermálnom spojení, aby pleť ráno vyzerala sviežo a obnovene. Vyhladzuje mikroreliéf pleti tým, že znižuje hĺbku vrások a spomaľuje proces tvorby nových vrások.

Použitie:
Naneste malé množstvo krému na tvár a krúživými pohybmi ho zapracujte do pokožky, krku a dekoltu. Vyhnite sa oblasti okolo očí.

Zloženie:
Aqua, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Glyceryl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cyclopentasiloxane, Cetearyl Alcohol, Butyl Methoxydibenzoy Methane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ceteareth – 20, Ceteareth – 12, Cetyl Palmitate, Magnesium Gluconate (and) Algae (and) Cichorium Intybus Root Extract (and) Maltose, Polydimethylsiloxane (Dimethicone), Hydrolyzed Wheat Protein, Palmitoyl Decapeptide-21, Decapeptide-22, Oligopeptide-78, Zinc Palmitoyl Nonapeptide-14, Retinyl Palmitate, Phenoxyethanol, Allantoin, Acrylates/C 10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Parfume, BHT.


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Vegan

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Zrelá, Všetky typy

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Účinok

Účinok Proti vráskam, Lifting a spevnenie

Vek

Vek 20+

Doba používania

Podľa doby používania Nočný

Typ

Typ produktu Krém
Kód:  KSPL3081
Produktové číslo:  3800225902519

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03